28/02/2006

The Fat Day


"Glöm inte att äta semla idag!"
Ja, tack så snällt av folk att till och med påminna mig med ett sms på mobilen. Ska snart åka ned till stan med syster, som är här under hennes sportov. 08-orna har ju sitt sportlov veckan efter oss här i Östergötland. Inte för att jag klagar. Jag har sportlov hela tiden känns det som. Man har ju så udda arbetstider jämförelse med alla andra. Fast idag ska jag till jobbet på ett personalmöte kl 14.00! Oj just det, bäst att sätta sig ned och skriva lönerapport. Tjoho!

Those Were The Days


Supermodellen från Australien, Gemma Ward, förvandlas till Brigitte Bardot i mars månads utgåva av Harper's Bazaar. Jag blev bara så förtjust, inte bara i tösen som för övrigt ser naïv och förförisk ut i den looken, utan även i själva temat: ... And God Created Woman.


Titta, där har vi den - luggen! Jag ska till frisören nu i veckan, ska boka tid idag, och kommer bli en helt ny människa ( eller ja, håret i alla fall)!

27/02/2006

Daily Update

Det finns alltid plagg i garderober som man inte kan släppa. Jag har bland annat den här mysiga stickade tröjan. Den är varm och skön att ha på sig, och framförallt ser den jättebra ut med jeansjacka till. Fast utan jeansjacka, ser den bara ensam ut...

Tröja köpt i Polen
Trekvartsjeans från Vero Moda
Andrea Moda stövlarna



Paris is NOT a Saint

Allt det här snacket om att Paris Hilton ska spela helgonförklarade Moder Teresa gör mig bara illamående. Jag bryr mig inte om ifall det nu skulle vara en dubbelgångare till kvinnan, eller om Paris nu råkade göra en bra skådespelarinsats. Vem som helst får inte spela en karaktär om de har en bakgrund och beteende som Paris. Det går bara inte ihop. Det är skamligt och äckligt. Jag håller med Dlisted, det här känns som ett enda stort avsnitt av Punk'd!
Vad jag vet så är den ordern väldigt strikt och ska Paris vara i deras sällskap får tjejen ta och skärpa till sig rejält! Moder Teresa kommer vrida sig i graven... Jag är visserligen inte en troende katolik, men det här är bara fel och respektlöst. Hoppas allt är ett stort skämt. Jag tänker förneka det tills jag ser en officiell reklam/trailer. Om inte det här hädelse, vad är det då?
Bild från Dlisted

The Gold of the Day


Tänkte jag kunde lägga ut lite av fyndsajter jag råkar ta mig till under mina fartfyllda upptäcksresor på webben. Dagens positiva upptäckt heter Threadless.com . Det är ett team som designar coola t-shirts med tryck för både killar och tjejer, och de har verkligen originella och roliga tryck! Mest hittar jag snygga tröjor som jag skulle vilja se min pojkvän i. Dessutom har de ett poängsystem, 1 p ger $1.5 så du kan beställa saker gratis, eller billigare, beroende på hur mycket poäng du har att nyttja. Har inte beställt något därifrån, men jag är jättesugen på flertal varor, så en rapport kanske dyker upp i framtiden. En annorlunda tee är ju faktiskt jättesnyggt och lätt att matcha. Eller så är jag bara lättroad :D

Polo Players And A Lady

En sådan här scen måste jag bara ha någon gång i en film. Jättesnyggt! En välklädd lady, klädd i en vacker aprikostonad Prada kreation, omgiven av massa smått smutsiga polospelande män, en påkostad inredning med en mustig heltäckningsmatta och en skrytsam tavla på väggen. Plaza Hotel i Buenos Aires närmare sagt. Hm, det finns inte så många uppmärksammade polo-filmer, va? Det skulle väl vara The Great Gatsby.

Bilden är från Vogues featured story och sätter Daria Werbowy i fokus. Förutom den första bilden så skriker följande uppslag om kreativitet och romantik så jag kan inte motstå att lägga ut den med. Misha måste posta inspiration! Dans är ju det mitt liv kretsar kring! En sensuell tango på kullerstensgator. Svar: Ja, jag har en fascination för kullerstenar. "Likt ett pussel under mina fötter..." Sedan har jag ända sedan Casablanca dyrkat lekfulla effekter som skuggor åstadkommer. Like a moth to a flame.

To Pursue Temptation

Det är inte rättvist att man måste vänta ända tills 7e april för att se The Libertine på bio i Sverige. Med en tagline som He didn't resist temptation. He pursued it, så är det ganska givet att jag ska bli nyfiken, det lilla pervot jag är. Alla som älskar Johnny Depp kommer självklart se den, och jag tillhör den skaran. Regissören är nykomlingen Laurence Dunmore och jag har läst i somliga recensioner, delade åsikter såklart, att filmen skulle kunnat bli något så magnifikt om det varit en mer erfaren regissör bakom och andra tycker att den trots debutfilm är storslagen. Alla enas dock om att Johnny Depp gör ett fantastiskt jobb, men att han tyvärr inte kan hjälpa filmens vulgära brist på syfte. Jag vill se och jag vill avgöra själv. Men väntan är ju så låång. Får njuta av trailern så länge. Jag hittade en japansk trailer också, den översta av de två alternativen är längre än den officiella sajtens trailer. En film med Johnny Depp och sex, you can't go wrong. Eller?
"Ladies, an announcement. I am up for it, all the time"

26/02/2006

How To Make Her Suffer

Pain. Lots of pain.
Nej, jag citerar inte nödvändigtvis A Knight's Tale, bara liite. Men den är ju så underbar. Poängen var att jag har sådan träningsverk att jag knappt kan ligga i sängen utan att beklaga mig över smärtan. Armarna och ryggen och mina höftben, hur otroligt det än låter. Vad för friska aktiviteter har jag försatt min kropp i nu då för att ge musklerna något att haka upp sig på? Jag har jobbat. Jag fick vara diskplock på golvet i nattklubben där nere igår, och eftersom de renoverar i halva restaurangen så är gången till köket inte tillgänglig. Så hur tar man sig till disken med en fullpackad back med glas/flaskor, och till ismaskinen? Jo, man får gå två trappor upp, in till nattklubbsgolvet där uppe, in till köket bakom baren, ta hissen därifrån och åka ned. Gah! Adda en sådan trängsel att du inte kan bära backen med armarna i 90° utan måste bära den rakt ovanför huvudet med sträckta armar, för att inte de alkoholpåverkade gästerna ska bli nedplöjda av mig, så kan ni tänka er varför armarna tappade all känsel igår vid tre-tiden. Hålla på sådär i sex timmar är inte något jag rekommenderar. Kändes som om de ville straffa mig och lät mig jobba där nere. Det där är något som starka killar borde syssla med och inte klena Misha! Why? Why me?!

Men jag hade i alla fall gästerna på min sida. Varje gång jag kom i trappen med backen i vädret hejade de på mig och peppade mig till att kämpa på. Dessutom hade jag en beundrarskara som förföljde mig tätt över dansgolvet. De var inte härifrån utan hade åkt till Norrköping för att festa ( varför gör så mycket folk det nu för tiden?! Till och med stockholmarna envisas med det!) och hade en typiskt rock-stil. Sådan som jag för övrigt är ganska svag för. De krönte mig till det finaste att vila ögonen på för kvällen. Man får väl tacka och ta emot, trots att tiaran sedan gick sönder...

Parasite in Ramones?!


Skulle jag också vara snuskigt rik skulle jag också flasha omkring i snuskigt snygga kläder. Det är det enda som gör Parasite Hilton till intressant, och sedan så kroppen antar jag. Alla har sina ljusa stunder, vi vet att Paris har många dåliga. Men oftast så lyckas hon med kläderna. Ja när hon har sådana på sig alltså... Men hon kan inte gå och förstöra en så underbar Ramones t-shirt genom att ha på sig den sådär! Jag som älskar min svarta t-shirt, och så har hon gått och förstört heligheten genom att visa sig i den offentligt !

How can you resist the spirit of Rock & Roll High School, Blietzkrieg Bop eller Joey Ramones version av What A Wonderful World. Skulle inte klockan vara fem på morgonen skulle jag lyssna sönder Hey Ho Let's Go albumet nu. Men nej, nu är det sovdags. Lystring kudden, here I come!

25/02/2006

Unicorn On My Butt


Om jag hade råd och inte skulle drunkna i skuldkänsor över att lägga ut så mycket pengar på en bikini, när jag kunnat köpa en hel outfit som jag kunnat ha året om istället för samma pengar, skulle jag definitivt vilja ha den här. Ser ni hur snygg den är? Visserligen är det snö och minusgrader här va, men det blir ju bara mer olidlig väntan inför sommaren när fräcka frestelser från JG4B med namn som "Into The Blue" som dessa finns att beskåda på Internet. En enhörning på rumpan, och de där vita ringarna! Jättehett! Jag. Vill. Ha!

Bilder från Net-A-Porter

Daily Misha


Ja så bär det av då. Så här blev klädseln, inget märkvärdigt.

Tally Weijl jeansen
Svart kortärmad från VeroModa
Zoul tröja från MQ
Mammas nyinköpta korallhalsband

Sunny Sunday

Ja just det. Det var inte söndag utan bara lördag idag. Se så snabbt tiden kan gå när man, eh, jobbar? Jag kom hem vid halv fem och var helt slut imorse. Det var väldans massa folk som går ut under sportlovet kan jag intyga. Blir nog lika livat ikväll igen. Typiskt att mamma tänkte att hon skulle vara snäll och låta mig sova, länge. Ja för hon väckte mig halv två! Hur kan man sova bort halva dagen sådär? Och nu har jag ett årsmöte att gå på. Hm, undra hur intressant det kommer vara på en skala? Jag kommer ju visserligen närvara så det kanske finns hopp...

Men så upptäcker jag att mamma vart ännu mer snäll och hon säger "Åh men jag glömde ju totalt bort att jag köpte de här korallerna till dig, här!" Aww! Vilken gullig gest på en så fin och solig dag! Åh, Toffe var här också förresten och överlämnade sin gratis 10-dagars World of Warcraft, vilket troligtvis kommer sluta i en tragedi där jag bara sitter och spelar framför datorn. Oh no!

24/02/2006

Do You Know How To Make A Screaming Orgasm?

Alkohol har alltid fascinerat mig. Hur man kan blanda den menar jag förstås. Allt läsvärt om sprit jag kan komma över läser jag, även om jag troligtvis läst tio olika historiska skildringar om tequilans tillverkningsprocess, för att inte tala om whiskey. Alkoholens många sidor är frtfarande intressant. Varav jag älskade tanken på jobbet som bartender. Barutbildningen var underbar, fast mest givande var ju givetvis att jobba under sommaren på en högtryck bar som Den Glade Viking eller Panama Jacks. Bara det att det är ett väldigt slitsamt yrke, om man inte jobbar på ett förstklassigt hotell eller någon laidback pub, utan på en nattklubb. Speciellt när de får för sig att köra 18-års gräns en kväll, istället för 19-årsgränsen som de annars brukar ha. Jag har sagt det, och jag säger det igen: nyfyllda 18-åringar som precis börjat komma in på krogen är ett helvete att servera. De har ingen som helst kontroll eller koll över deras gräns för alkoholtolerans och deras kväll brukar sluta lyckligt i en hög med ingredienserna som kommit halvvägs igenom matsmältningsproceduren, av det de tidigare ätit.

Så hur gör man en Screaming Orgasm, kanske du undrar? Enkelt, du spetsar en vanlig Orgasm med vodka. Nu pratar jag inte kroppsvätskor, utan hederlig drink som är hälften Kahlua, hälften Baileys och sedan grädde/mjölk. När vi ändå är inne på alkohol så måste ni läsa det här borta hos Cherchez La Femme, klockrent! A girls gotta know her spirits!



Så därför listar Misha sina favoritdrinkar:
1. Ragnar
2. Caipirinha
3. Golden Cadillac
4. Strawberry Daiquiri
5. Frozen Margarita
6. Bloody Mary

    Dance Dance Dance!


    Det blev en slimmad version av vad som kunde varit, Gucci inlägget alltså. Men jag diggar den kollektionen totalt, så jag var bar atvungen att nämna den. Men nu ska jag springa iväg och hålla i danslektion. Idag ska det minsann finslipas inför vårkonserten! Hur kan man inte älska makten som danslärare? Tjoho!

    Days of Disco

    Då var det bara att börja spela låtar som I Will Survive och Ladies' Night nu när Gucci kollektionen gick Ziggy Stardust all the way i äkta glam rock och disco-anda. Det var inget snack om vardagsklädsel här inte, utan festkläder stod i discokulans rampljus och jag kom att associera det hela med Studio 54 och vem blev inte sugen på att gå ut på dansgolvet och köra några disco moves?

    Några anmärkningsvärda detaljer som bör läggas på minnet:

    Someone Killed The Blog

    Aaaah! Koka över av ilska och stå där med armarna livlösa och man tappar all lust när sånt här händer. Jag skrev nyss ett jättefint och hyggligt långt inlägg om Guccis kollektion med massa fina bilder och länkar och vad händer? Ja ingenting! Allt bara försvinner. Någon tycker inte om mig idag. Fan. Jag tar och tvättar håret, och fixar iordning mig. Sedan om jag har tid över, innan danslektionen, så kanske jag försöker en gång till.

    23/02/2006

    80's Child


    Snart ska jag åka till Linköping för att våldgästa Leffe, med Karin, och det ser jag fram emot! Var länge sedan jag var där, så vi har nog massa SH skvaller att dela med oss. Jag har ju varit ganska oaktiv på den fronten tyvärr... Men det som är roligast är att vi ska vara nostalgiska och ha en 80-tals kväll där vi ska titta på massa tecknat från förr i tiden. Som My Little Pony och Care Bears! Tyvärr hitta jag inte Rainbow Bright filmen :( Jag var galen i dem (ponnisarna) när jag var liten, trots att många av dem var rosa. Hm, dubbelmoral eller?

    Jag är en t-shirt girl i perioder och jag fullkomligt älskar faktumet att det finns massa snygga 80-tals tryck. Snyggt och nostalgiskt!
    Bild från T-shirts.com

    Save The Pink Bullfighter

    NOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!
    Snälla gör inte det här mot mig. Inte nog med att den nyansen av rosa är horribel, skräckinjagande och framförallt mardrömsgivande så borde det vara olaglig att flasha den sådär, på Adrien Brody ! Oscar-vinnande skådespelaren från Pianisten och King Kong spelar numera in en matadorfilm regisserad av Menno Meyes. Stackars tjurar som måste se det här... Stackars Penelope Cruz som spelar gentemot honom i filmen om Manuel Rodriguez Sanchez.

    22/02/2006

    Random Endeavor Crush


    Visst surfar vi alla och fönster-shoppar i nätbutikerna? Ja, om inte de tilltalande rösterna i huvudet övertygar oss om att klicka ned saker i kundvagnen vill säga. Om du inte ännu upptäckt det beroendeframkallande beteendet internetbaserat fönster-shoppande har, så är min kommentar a) duktig idiot, surfa nu till asos eller net-a-porter och bli invigd i den mörka gåvan, eller b) Run Forrest, run, before it's too late! Don't go towards the light!
    Här presenterar jag i vilket fall två fynd som jag bara önskar tillhörde min garderob. Koftan till vänster är från Marc by Marc Jacobs och till höger så är skönheten från Spring & Clifton.
    Bilder från Active Endeavors

    Fashion Police!

    Jag sitter här och fnissar. Jag kommer ihåg när min syster utbrast för tre-fyra år sedan, vid en dialog gällande hur gammalt mode blev återanvänt, att "Om några år kan vi plocka fram de blommiga och mönstrade tightsen igen!" och jag spärrade upp ögonen och hoppades att hon inte menade blodigt allvar. Hon hade haft ett helt lager. Blommigt, fläckigt, leopardmönstrat! Jag var en frälst neon-färg fanatiker när jag var liten och hade ett par neonrosa tights. Sen så kikar jag förväntansfullt på Emilio Puccis kollektion från Milan, och vad är det jag ser?! Hej kom och hjälp mig, speciellt om syrran faller för det här...

    21/02/2006

    The Daily


    Jag var ju tvungen att känna efter ifall det där med skärp i midjan är min grej eller inte. Det är en sak att det ser snyggt ut på catwalken och på somliga, men sedan ifall det passar en själv är kanske inte så självklart. Jag är ganska osäker. Till annan klädsel perhaps. Det kanske kommer en uppföljare...

    Tally Weijl jeans
    Vitt linne
    Blå kofta från B.Young

    Hair Wear


    Efter en närmare titt på vad Armani hade att sukta med på modevisningen så är de här hatt-liknande sakerna något som tydligt accenteras. Typ en högklassig modell av en beret på sniskan. Men en sådan kommer ju jag aldrig ha på huvudet ändå, istället skulle jag hellre ha en sådan här grej som finns på Accesorize (som för övrigt har Kelly Osbourne som ansikte utåt tydligen). Fast helst i vitt, det är en bättre kontrast i mitt hår.

    You've Got Mail

    Ibland undrar jag verkligen vad jag tänker med?! Det är bara ett mail. Det är bara en bild. Men folk kommer så döma mig efter den bilden. Det känns lite pirrigt och tja, ytligt. Den trevliga agenten som raggade upp mig på Berghs informationskväll jag var på för några veckor sedan hörde av sig och frågade ifall någon från MIKAs kontaktat mig, och manade mig till att höra av mig en gång till. Så jag gjorde det, och tänkte att jag slår på stort och skickar bilden som jag hade som chefredaktör till gymnasietidningen. Inte hela tjugo minuter senare får jag ett svarsmail där personen jag mailat informerar mig om att hon ska visa bilden för resten av kollegorna och återkomma imorgon. Oh my. Snacka om nervöst! Do-dee-dam, nu ska jag försöka tänka på något annat resten av dagen...

    All About Wentworth Miller


    Med dregel i mungipan suckar tjejerna belåtet över hunken i Prison Break. Jag upplyser stolt alla som inte visste att det faktiskt är samma kille som Mariah Carey leker runaway bride med i sin musikvideo We Belong Together, och som om det inte var lycka nog för henne så har hon med grabben i två musikvideos! Men vänta, det finns mer. Jag bara vet att det finns mer. Vart har jag sett honom förut? Hela tiden medan jag spänt sitter och nästan biter på naglarna ( ush och fy, skäms!) och tittar på Prison Break så vet jag att det här inte är kärlek vid första ögonkastet, utan kärlek vid andra ögonkastet. Jag har redan förälskad mig i honom förr... Men när då? Sedan slog det mig! Buffy! Han var med i Buffy!
    Fortfarande inne i dimman. För jag var inte säker på ifall han var en av the commando guys från the initiative, eller inte. Så jag gjorde mitt research och allt faller på plats. Han är snubben som är med i en av de tidigaste säsongerna i avsnittet Go Fish, ni vet killen i skolans sim-lag som blir en fisk-varelse?

    Inte nog med det, det påminner mig om att när det avsnittet gick på TV så gick det ganska tätt inpå tv-serien Popular och PANG! Miller spelade Adam i två-tre avsnitt i Popular och det var via Popular jag började obcessa över honom ( största argumentet back then var att jag ansåg att han liknade den polska sångaren/skådespelaren Gabriel Fleszar som jag sommaren innan haft som öronens sommarplåga). Mystery solved! Superdetektiven Misha kan luta sig tillbaka i natten och omfamnas av mörkret, inväntandes nästa uppdrag...

    "Mine grows pretty quickly, like a Chia Pet"
    - Wentworth Miller om sitt hår
    Oh no you didn't! Snälla säg inte att du nyss bekände att du have a clue om vad Neopets är! Priceless!

    20/02/2006

    Cloud #9



    Var tvungen att dela med mig. Dagens avsnitt av Prison Break var eye candy till fullo. Det smakar fortfarande underbart för ögonen... You just gotta love Wentworth Miller!

    Dress To Impress

    Vilken fantastisk klänning Mischa Barton hade på sig på Orange British Academy Film Awards! Vid första ögonkastet ser den inte lika förtrollande ut som när man tittar nämare, förbi den stora blomman och ser det enda axelbandet i silver och hur den är bar i ryggen samt det överhängande tygstycket med volangen där fram. Underbart. Får mig att vilja sy en egen version, med en kortare längd, kanske knälång. Får spåna på det där...

    Jag önskar det fanns fler tillfällen för mig att klä up mig i exempelvis cocktail-klänningar. Balen under gymnasiet var en höjdpunkt och min klänning var ett sagolikt mästerverk, verkligen! Hm, är det inte någon som gifter sig snart?

    Attack of the Madhatters

    När jag såg bilderna på Jilary-paret på MisShapes festen så kände jag direkt att det var ett faktum: dags att göra ett collage om hattar. Huvudbonader är snygga, om man kan bära upp dem rätt. Mössor, utstickande kepsar, stora eller små hattar. Kläder på huvudet känns rätt just nu!


    • Vill du vara unik så skaffa dig en Ed hardy keps, varje keps är unik och ingen ser exakt likadan ut varav du inte kan få en exakt likadan som på bilderna.
    • A.Kurtz kepsen som J-Lo bland annat har på sig finns i flera varianter.
    • Retrostylad visor hittar du på Asos.com
    • En snygg hattmodell av Burberry
    • Snyggt till stranden när solen kommer sedan med en läcker och färgglad solhatt från Missoni
    • Klart hunden (inte!) ska vara fashionabel i en Gucci keps! Jaja, har du inget annat att slösa pengarna på så...

    Olsen Twins do Australia


    Systrarna Mary-Kate och Ashley mötte en stor skara fans i Sydney, Australien vid den världskända Luna Park där de lanserade sin klädkollektion, kallad Boho Fever och To Dye For, i en mode-parad för tweens målgruppen. Den här trenden som kändisarna hakat på med att kasta sig in i modebranschen slutar ju inte alltid lyckligt, och låt oss bara hoppas att rykten om att Britney Spears ska försöka utforska sina designer-skills bara är rykten och inget annat.

    Småbarn kommer springa omkring som Olsen-kopior när jag väl anländer, om mindre än ett år. Ganska ordinära och söta kläder, fantasilösa när man kan göra så mycket intressantare resultat. Inte särskilt nyskapande. För skulle det inte vara tufft med mini-fashionistas? Boho-trenden kommer väl ligga kvar i Australien ett tag till känns det som. Barnen kommer hursomhelst omfamna och dyrka det. Såld på den färgstarka röda tröjan och jeanskjolen med volanger skulle jag nog vara, om jag skulle återuppleva tio-årsåldern.

    Bilder från WireImage.com

    19/02/2006

    The Elle Evening

    Omtalade Elle-galan 19.30 ikväll på femman, om det gått obemärkt förbi någon mot alla odds. Egentligen så är jag inte så imponerad av det svenska utbudet på mode, videt är så långt ifrån spontant det går att bli, och överflödas av copycats. Så jag är inte så sprallig och entusiastisk. Men det ska bli intressant att se, hoppas jag. Kicki Berg är alltid skön.
    Mest nyfiken är jag nog dock på budgivningen på Elle-sakerna från galan som finns på nätet.

    "You're Beautiful And You Know You Are"

    This summary is not available. Please click here to view the post.

    18/02/2006

    Lost Hero Leads The Way


    Jag kunde inte låta bli.
    Matthew Fox på framsidan av läsvärda GQ magazine, vem kan motstå? Den som missat den totalt beroendeframkallande TV-serien Lost så spelar han Jack, och Jack stör jag mig faktiskt på i serien. Fast han är fin att titta på, men ush så störande ändå.
    Team Jack eller Team Sawyer. Behöver jag kommentera vilken hunk jag föredrar?
    (Facit: alternativ 2)
    Kate: What do you want?
    Sawyer: 'Scuse me?
    Kate: What do you want, Sawyer?
    Sawyer: Freckles, I got so many answers to that question, I wouldn't even know where to start.

    Sedan att Sawyer läser en av mina favoritböcker Watership Downs av Richard Adams, som handlar om en flock vildkaniner faktiskt, gör bara att jag gillar karaktären ännu mer. Josh Halloway, som spelar Sawyer är bara för cool över huvud taget. Som kommentar till Alla Hjärtans Dag: "Det är en bra ursäkt för att klä frugan i sexiga underkläder." Men nu avslutar vi min lilla hyllning (sju nomineringar av Academy of Science Fiction Fantasy and Horror Films till 32nd Annual Saturn Awards!) till Lost med en till bild från GQ med Foxen Matt (haha).

    Safari skjorta från Gucci. Tank top av Dries Van Noten. Accesoarer och klocka från Cartier. Jeansen är från A.P.C. Sneakers, Dior Homme av Hedi Slimane. Bollen är en trogen Nikeprodukt.
    Bilder från GQ

    Sweets for your Sweet, Sugar for your Honey



    Skor - man kan aldrig få nog med par!
    Hamnade på Sugars site och mitt ansiktsuttryck när jag såg Sugars "Origami" Boots var ganska, obeskrivlig. Visste inte ifall jag skulle grimasera eller bara give in och älska det. För det där med "snygga" gummistövlar har ju inte funkat för mig alls, och jag har aldrig haft något överseende med ugg-trenden, men de här är ju till och med något jag skulle kunna komma att fastna för. De har en rosett till och med! (Vi kommer alla vara så trötta på allt var rosetter och söta detaljer heter innan vi vet ordet av) De har en smink-linje också, och finns bland annat på Sephora.


    Skor från Sugar går att köpa här:
    Urban Outfitters
    Nordstrom
    Shoes.com

    Desperately Lovesick



    Varför varför äger aldrig någon rolig sport event som inkluderar celebriteter här i Sverige för? Jag pratar såklart om McDonald's NBA All-Star Celebrity Game där några av de deltagande namnen klingar bekanta som Ice Cube, Nelly, Bow Wow, Nick Cannon, som dessutom får nöjet att höra Lifehouse's Jason Wade uppträda under pausen. Eftersom jag själv inte är det största fanet av den musikgenren som jag anser de där namnen representerar så siktar jag in mig på att tycka Eva Longoria, från Desperate Housewives, är hur söt som helst med sina jeans där Tony P står klart och tydligt för alla att läsa. Nästan så man mår lite illa av sötheten faktiskt.