18/12/2007

Hälsningar från storstaden

Då sitter man här i Älvsjö. Där syster och hennes filur bor. Jag ska ju försöka låta bli att kalla honom för synonymer som beskriver kortväxthet, typ dvärg, pygmé och dylikt. Skulle vilja påstå att detta är väldigt storsint av mig att försöka ta mig an den utmaningen.

Jag har lyckats bränna pengar, som vanligt med andra ord. Världens vackraste två svarta klänningar har fått en biljett till min garderob. Jag som bara var ute efter en partytopp. Jag har ju konstaterat att om inte jag har ett stycke kjol eller klänning, så känner jag mig underklädd om jag ska gå ut. Som jag sa till Märtis när jag tvingade på henne en jätteelegant svart klänning, "Varje chans du får till att klä upp dig ska du ju fan utnyttja!". Väldigt bra livsfilosofi tycker jag.

Syrran ska med sina elever och se Hairspray idag, jag ska haka på. Sist jag var på bio sågs ju Jesse James-filmen. När var man på bio senast i Sverige? Här får man ju inte dricka vin och ha lyxfåtöljer i biosalongen. Ahja. Smällar man får ta. Nu är det fan inte långt kvar innan min Slav kommer hit, (fredag, yay!) och sen är det inte långt innan det blir Perthan igen. Sweeeet!

1 comment:

  1. Märta5:59 pm

    I morgon kommer det fruktansvärda ske. Jag ska säga upp kontakten med min syster. My god, hon kommer se ut som en TJUR.

    ReplyDelete