19/10/2008

when ones heart begins to raceDet är ju säsong för galopperande tottosar på löpbanan nu. Själv har jag aldrig satt min fot på en hästkapplöpningsbana förut, fast jag har tjatat om det länge. I lördags fick jag tillfälle att inte bara dra dit och klä upp sig och kanske satsa på någon fin pålle (klart man satsar åtminstone lite på en häst som heter King Kool Kat... kom på fjärde plats dock), utan jag fick gå dit för att sitta uppe i member-avdelningen och träffa en man som ägde för många race-horses för att räkna på fingrarna och få en sådan där lagom seriös invit till att komma och hälsa på och ta en titt i hans stall. Det enda jag hör detta betyda är förstås: chansen att få rida... Jag kastrerar den som vågar sig på perversa kommentarer.Hur kul är inte det? Hästtränaren hette Misha - snubben med tjejerna.

Det var med Ally förstås som jag fick leka med på Ascot. Flickan som har foten inne lite överallt. Just nu verkar hennes coach försöka övertala mig till att bli en atlet. Träning skulle i och för sig vara precis vad den här kroppen behöver.

Joe och sonen som la ut 27 000 på ett halsband till frugan


Tjejen till höger är alltså morsan till den andra asiatiska tösen (!)

När jag var liten gick jag upp varje helg för att titta på The Black Stallion. Det var en allt annat än hälsosam crush på Richard Ian Cox, som spelade Alec. Den mer uppdaterade version av en häst-serie jag ganska troget följer är faktiskt Wildfire på senaste tiden. Det är varken House, Gossip Girl eller BSG,  men stallflickan inombords vill liksom inte släppa taget. 

Sen så knäppte jag lite random bilder för folk hade så skojsiga utstyrslar!
TRANSLATION: My first day at the races. I was obcessed with Richard Ian Cox in The Black Stallion when I was younger. Am still soft for shows like Wildfire (I mean, come on, Ryan Sypek!). Went to Ascot with Ally, where she's friend with both racehorse owners, trainers, athletes and millionaires. The horse trainer's name was funnily enough Misha. I  took some random shots of people - everyone were dressed up in a interesting way.

5 comments:

 1. Det ser nästan ut som att du har fått mindre bröst lillan :)=

  ReplyDelete
 2. Märt1:20 pm

  Ffs, du kunde ju sagt till när du fortfarande bodde i sverige så hade jag förverkligat din dröm...

  ReplyDelete
 3. Hej, alltså.. det här kanske låter helt random för dig, men är du SweetSinner från hogwarts.nu? (Om inte, ignorera det här. XD)

  ReplyDelete
 4. Inget inlägg sen oktober? o.O var är min favoritbloggerska? *ge en puss i ljumsken*

  ReplyDelete
 5. Emma: jajamän, Sweet is my name, Sinner is the game. *harkel* Synd att du inte lämna nån mailadress eller nåt, blev ju nyfiken själv på vem du är!

  Marit: jag är här nu! Tbx! Och snart e jag tillbaka i Norrköping!!!

  ReplyDelete