21/10/2010

how to train your daim


Det finns tre saker som man borde notera med denna bild. 1) Min lilla slampa Muffin har ännu en gång lyckats placera sig emellan tangentbordet och mig för att det behagar henne, 2) Hon är på tjocken! och 3) Dajm-kexxet som jag precis knaprat upp. Dajmen som Flipen i smyg åkte till IKEA för att köpa för att jag råka nämna hur mycket jag älskar Dajm-glass. Jag tror han gillar mig.

Dessutom är han så IT-efterbliven så han blir söt ibland när han "lättar sitt hjärta" om ett par e-mails som hans ex har skickat till honom. Hon försöker vara vidrig och pika om att han borde köpa viagra.

- Och så försöker hon skryta om detta genom att skicka det här till flera polare, för att visa dem vad hon håller på med... så att de alla kan skratta åt det!
- Låt mig gissa, hon har hotmail?
- Jaa... Men alltså, nu har jag ignorerat det här ett tag, fast fortsätter det kommer jag fan höra av mig till henne och säga ifrån alltså...
- Det har inte slagit dig att det kan vara spam?
- Nje, jag tror hon är ute efter att mucka bråk.

Lilla, lilla, druckna Flip. Och nej han pratar inte riktigt sådär. Bara att det framhäver bristen av intelligens om jag framställer det som talat av en fjortis. Han menar väl men är inte så skarp när han varit för social med sin Jack & cola.

P.S Detta inlägg har ju ingen röd tråd som ni ser. Bara att konstatera att jag försöker göra allt förutom det jag borde göra. Plugga. Inte blogga. Plugga. Meeeh.

1 comment:

  1. Anonymous1:06 pm

    Pika, U crack me up again :-)

    I hate fil of course, but U 2 are a match :-))

    Meow's from mine to Muffin..

    ReplyDelete