04/06/2011

it took me by surprise when she said i could be a porn star, we could leave the lights on, you can feel my heartbeat, and it won't stop


För någon vecka sedan så intervjuade vi Sydney-bandet Amy Meredith för Cassette Media, och medans jag susar fram i Capitol med kameran framför scenen, på balkongerna och bakom så kunde jag inte annat än förtrollas litegrann av killarnas fantastiska scen-närvaro. Vi intervjuar och filmar en hel del lokala, nya band och väldigt få har erfarenheten som bygger upp sådan här karisma. Kanske var det för att jag fick lite Scissor Sisters vibbar med lite The Ark stuk och automatiskt tänkte på min fina Märta (som har lite underlig musiksmak ibland, men vafan, hon är min Märta)  hemma i Sverige. Jag tror hon skulle tycka om de här grabbarna. Och skulle jag inte varit tjejen med backstage-pass och Media in WA vristband med kameran och mikrofonen i högsta hugg kanske jag skulle dansa med fjärilar i magen om Christian landade ögonen på mig medans han sjöng. Han är ju lite som en korsning av en stubbig Milo Ventimiglia och Adam Levine. Istället får jag bli hon som står och stirrar in i samma spegel på toaletten med honom och bekräftar att jo for tusan, ditt hår ser grymt ut, och får dra mina fingrar igenom det. 


Stillbilder från deras spelning på Capitol, by Misha

1 comment:

  1. Jag kan ta han, helt klart! och jag saknar dig. MEN, idag är det bara en månad kvar tills du kommer till Sverige love!

    ReplyDelete