18/06/2011

there's always another wound to discover

Idag är första dagen på evigheter känns det som där jag kan någorlunda slappna av. Har ju suttit och stressat i redigeringsrummen de senaste veckorna. Nu tar jag avbrott från filmen i säg 1,5 veckor och får återkomma med nya, färska ögon och slutligen spika fast den där sista spiken i kistan. Den låter skit. Har massa ljudproblem. Det var lite av en antiklimax igår med end of the semester screenings, dels för att det gör så jävla ont att visa något på ens tor skärm när det inte är färdigt, dels för att jag inte fick se alla andra småfilmer treorna har gjort. 

Men istället, idag, får ni en bild på en soft Cookie. Sebastian, min flatmate har köpt ett biljardbord, bara sådär lite random. Imorgon åker jag hem till Polski/Sverige, så jag pressar igenom Battlestar Galactica och Vampire Knight genom Videora för att kunna ha det på iPaden. . Så snart blir det dags för tékopp nummer tre och packning.

TRANSLATION: Last nights end of the semester screening was a little bit of an ant-climax. I hate test-screening something that is not near the final result. It was good I guess, adds some perspective and definitely highlights what needs to be done. Today, instead, you get a soft pic of a lazy Cookie. I'm about to start packing, tomorrow I'm leaving to go home for a few weeks to Europe!

1 comment: