22/08/2009

one of those thursdays

Jag antar att det här är det närmaste Annie Hall jag kommer komma. Inte särskilt nära med andra ord. Men ey, väst och skjorta... Allt vad preppy heter går ju hem hos mig. Hursomhelst så har jag lyckats vara på skolan hela dagen, varje dag den här veckan, förutom i torsdags. Det är en lektionslös dag vilketsom, men jag passade på att göra något, eh konsumerande och produktivt. (Ja, jag vet att det inte är det som csn-pengarna ska gå till egentligen... Men de har ju äntligen kommit!)

Jag köpte äntligen frimärken och ska posta brev (tro inte för en stund att jag har postat dem än bara för det!), gick på jakt i tre vintage butiker (bara window-shopping såklart) och höll på att dö inne på RetroStar där jag lovar, jag aldrig sett något av dess like. Det var en hel våning med för mycket skräp på varenda tänkbar yta där de anställda var bland annat killar som gick omkring i vita jeans och ridstövlar. Man visste inte vart man skulle titta. Jag syftade på kläderna, inte på butiksbiträdet. Däremot så råkade inte ett, men två par skor råka följa med mig hem från Rubi Shoes. Det är svårt att motstå när de liksom kommunicerar med dig så hjärtligt. På köpte fick jag en finfin vit scarf och jag älskar ju sådana.

Den här söta väskan hittade jag
... den fick bli min nya förvaringslåda för alla DV-band.
Sen ska ni veta att jag var duktig och städade badrummet. Ni vet, det där otroligt glamorösa som man under sin livstid som hemmaboende dotter lever i förnekelse för. Dessutom kände jag behovet att försöka göra det lite mer hemma-trevligt hos vårat hittills spartanska boende, så jag köpte en ljusbur. Och den är fin tycker jag.

Ojdå, rosett, sjal och örhngen...Små örhängen att ha till vardags

TRANSLATION: So after spending every day this week at uni, despite not always having classes, I spent the thursday at home and decided to do something consuming and productive with it. I found and got lost in RetroStar (oh dear Lord the size of it!), got seduced by not one but two pair of shoes that followed me home, bought stamps (among other things) and a pretty candlecage for the apartment, not to mention I carried out the glamorous act of cleaning the bathroom. Thorughly.

3 comments:

 1. Usually I also add a small translation on the bottom of my posts;). Sometimes I'm too lazy though;))).

  I love those white bows:)

  ReplyDelete
 2. Great pictures and awesome quotes!

  One Love,
  Jowy
  www.iseejanemary.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Jätte fin outfit och skor!

  svar: Okej, vad kul. :) Ja, de strumporna är fina, de köpte jag på sfq.se

  Väldigt mysig blogg du har får jag säga. Det är få som får mig att scrolla långt ner.

  ReplyDelete