31/08/2009

the day of the blog
Det här med Internet är underligt. Det är ju en så vardaglig sak för så många, precis som andra saker var vanliga att göra innan det fanns, skriva brev, dagbok osv. Jag samlade på vykort och tidningar för inspiration och idéer. Numera hittar jag en hel del visuellt som, om inte Internet fanns, säkert skulle kunna hamna i någon slags låda för att spara och ha att titta på vid ett senare tillfälle.

Så nu när den här dagen, numera krönt BlogDay runtom i världen, anländer och själva traditionen skall vara att man ska länka vidare till fem andra bloggar, så bestämde jag mig att begränsa mig till bloggar med huvudsakligen egna bilder. Fotobloggar i all ära, men det jag mer är ute efter är två saker: dokumentation av en livsstil samt en känsla för mise-en-scene. Vilket i slutänden resulterar i töser med fina kläder på vackra platser. Förra året var det de här som gällde. Istället för att besvära er med motiverande ord blir det istället bilder tagna från dessa bloggar som får tala för sig själva.

TRANSLATION: For the sake of BlogDay 2009 I keep up the tradition and am sending you further on the endless journey of procrastination. Motivation for my choices is narrowed down to blogs with mainly their own photography, attempting to document a lifestyle and with some kind of feeling of mise-en-scene. Last year these were my five.

5 comments:

 1. MEN vad fint du gjort det med alla bloggkollagen! Tack så jättemycket, så glad jag blir!

  ReplyDelete
 2. Tack för de fina tipsen! oCH MER GLOSLISTOR SKA DET BLI! ;)

  ReplyDelete
 3. Åh vad handlar vampire knight om? Jag var rätt förtjust i Arashi - punkaren. Bäst av alla är ju min pojkvän såklart men den pojke jag tycker näst mest om är nog Arashi faktiskt :P

  ReplyDelete
 4. Åh, tack för tipsen! Så himla fint!

  Tribe, åh. Jag hade en fansite, som fortarande ligger uppe men som jag inte längre pysslar med. (Men folk tittar fortfarande in ibland, och det gör mig hemskt glad.)
  http://thetribesweden.tk
  Dessvärre rollspelade jag aldrig, men jag klädde ofta ut mig hemma i min ensamhet, sminkade och sydde kläder. Det var tider, det!

  ReplyDelete
 5. Wonderful links!! Thank you!

  ReplyDelete