18/08/2009

thinking is the best way to travel
Internet är en så fantastisk verklighetsflykt. Speciellt idag när jag lär spendera större dagen på skolbiblioteket så är dessa evigt förökande bloggar en utomordentlig biljett ut i världen för att se hur andra personers vardag och resor ser ut. Man blir sugen på att resa och se världen och fotografera förevigade ögonblick själv. Men för stunden får detta duga. Massa flickor med väldigt livlig fantasi. Trevlig resa och upptäcktfärd!

TRANSLATION: Sometimes escaping reality is one of the best things with the Internet. The fornicating blogs are like tickets to someone elses everyday or their journeys. It makes me want to travel and photograph all the magnificent places myself. But meanwhile this will do. A whole bunch of girl with a vivid imagination. Enjoy and explore!


Hannah + Landon | She loves mixtapes | Miss Thumbelina | Rebel Angel | Alice Point

4 comments:

 1. gud va fina bilder! hur är det att bo i australien förresten? måste vara... varmt? :P

  ReplyDelete
 2. Tjo lillräven! Katten är ett nickname jag drog på mig för ett par år sedan när jag var full och kröp runt på alla fyra, jamade och spann och lade mig i folks knän, jag tror det var en fyllepsykos, haha. Anyway, efter det har det egentligen bara hängt kvar... dels för att en del påstår att jag rör mig som en katt. Men det är väl hela historian. Antar att du kallas lillrävenoch undrar såklart vad du gjort för att få det eminenta smeknamnet?

  ReplyDelete
 3. sv:
  jaha okej, ja somliga blir väl sådär fäst vid sin hemort.
  för min del är det inte riktigt så, samtidigt som jag tycker att Karlskrona är en vacker stad.
  imorgon flyttar jag till Göteborg och det kommer att bli helt underbart!

  ReplyDelete
 4. Love these blogs!
  Some of them I have heard of and others I havent so I will check them out now, thanks for the heads up!
  Beth xx

  ReplyDelete