03/04/2012

i know you must think i'm the reckless kind


Alla serenerar ankomsten av vår på andra sidan, medan här är det April (vilket inte alls betyder slut på vintern, det betyder slut på sommaren) och äntligen garanterade skurar fram till på torsdag. Har man sommar i fem månader så är det väl inte konstigt att man börjar längta litegranna till att hösten ska komma? Om två månader kommer jag kanske gnälla om hur sugen jag är på Europeisk sommar och önskar jag kunde åka hem, men just nu är jag grymt sugen på att kasta fram alla jeans, strumpbyxor, stövlar och halsdukar. 

Härom söndagen så blev det en liten shopping-spree för dricks-pengarna. I och med att de lite kallare månaderna kryper fram så är det rea på sommar-kläder. Dessutom så var vi ju på Harbour Town, outlet-center, och där är det ju dubbelt så billigt! Ja tack!

TRANSLATION: I can't believe I'm saying this, but I am looking forward to bring out all the jeans, stockings, boots and scarves and embrace the colder months that are ahead! Then again I'm convinced that in two months time I'll be dreaming about European summer... Since summer is coming to an end down under, all summer collections are on sale, so when we headed down to Harbour Town one sunday it resulted in a very cheap shopping-spree!

1 comment:

  1. pretty sure i need all of these! love the top!

    ReplyDelete