22/09/2012

A journey of a thousand miles must begin with a single step
Dags att föreviga vår tredje dag i Bali med ett inlägg på den odödliga bloggen. Det virtuella arkivet i Mishas liv som expat sedan mitten av tvåtusentalet. Vi hade ju hyrt en motorcykel som vi tog oss runt med på den stora ön och hade redan som vår viktigaste utflykts-punkt planerat att ta oss till Uluwatu. Så efter en förmiddag på stranden och lunch i Legian följde vi min memoriserade karta och puttrade iväg till Uluwatu. Inte alls lika lätt som det låter. Väl där var det som att komma till ett bohemiskt litet paradis och vi önskade direkt att vi bott här och snarare tagit en utflykt till Kuta en dag istället för tvärtom. Jag passade på att bada givetvis! Fille var kanske i och för sig inte himla förtjust i alla trappor heller...

Fil var paranoid med att köra i kvällsmörker bland all trafik så han ville ju typ åka hem direkt, men jag ville ju tamejtusan till templet likväl när vi ändå var där (det var Filles bucket-list att åka hit från hela första början) så jag fick trilkas med en grinig Fille ett tag (notera  buttra minerna på bilderna). Förutom att templet är en religiös plats så är det också invaderat av hundratals små apor som är minst lika stor attraktion. Man skulle tydligen hålla hårt i sina grejer för aporna ska tydligen tycka om att ta solglasögon, hattar, nycklar och plånböcker - små saker du har i fickor eller på dig. Men allt vi såg var apor som tjuvade vattenflaskor. Törstiga små krakar. Efter mycket Hangover 2 referenser åkte vi äntligen  tillbaka, kvällsvandrade i butiker och åt en väldigt sen middag.

TRANSLATION: It's time to have a look at our third day of our Bali holiday where we took our rented motorbike and went to Uluwatu, a bohemian little paradise and a monkey temple.


1 comment:

  1. Anonymous10:40 pm

    Malpka najlepsza to chyba super przezycie spotkac malpke tak sobie siedzaca na koszu i pije wode

    ReplyDelete