25/02/2007

Tennis pros' & aerobic hoes'

Det går ju inte förneka att det finns ett mönster. Bilderna från frackveckan borde varit läxa nog... Men neeeej! Misha + alkohol + kamera resulterar förr eller senare i linslus behaviour i en porrig grad. Men vafan. Någon måste ju bjuda på sig själv om ingen annan gör det. Hm, lät inte så bra i det här sammanhanget.

"Måste du se ut som en pin-uppa på varje bild?"

Don't mock the Misha photo face!

Hamnade med pojkarna i Cottesloe på den här tennis och aerobics festen som Al snackade om. Alla utom Takin och jag gick som tennismuppar. Takin(a) klädde upp sig i mina tights och fick lite spackel i ansiktet. Lovely. Men han var ju inget i jämförelse med Lars och Sam (inte vår Sam, Al's Sam. Vår Sam är han i äckligt korta tennisshorts) och de andra flickorna... Ni vet sådana där body-dräkter som man knäpper i skrevet? Need I say more? Takin jagade leopardbruden hela kvällen medan vi andra muppade vidare till Leederville och till något Hipp-e ställe där jag fick världens vidrigaste Harvey Wallbanger. Istället för Galliano float fick jag Sambucca float. Iiish! Men Bloody Mary's på festen var tasty. Med selleri. Nice.

Nämnas bör att Takin somna med sminket på och imorse (eller tja, 15.00 är väl "imorse"?) när vi gick till Hungry Jack's för den traditionsenliga söndagsbeställningen så kommer han på att han står där med glittrande ögonskugga och mascara. Such a lady.

1 comment: