28/02/2007

Mental note

En öl efter skolan med Emma och Stella, det låter ju socialt och trevligt. Det var jävla mycket snack om situationer med tvillingar eller lika bröder till utseendet och komplikationer som må uppstå. Eller varför inte dejta alla tre bröder i en familj? Ja, alltså inte samtidigt. Men ändå.

- Jaja Misha, du måste alltid vara värst! anklagas man av Emma.

Någon måste göra skitjobbet ju!

Men det är ingen bra idé när det urartar sig från en öl, till två glas vitt, tre-fyra bloody mary's och avrundas med en strawberry daquari. Inte mitt i veckan. Sluta leva som en alkoholist Misha damnit!

You give me miles and miles of mountains and I'll ask for the sea

27/02/2007

Daily Misha


Tvärs över gatan där vi bor så ligger ett gigantiskt cementblock även kallat Gallerian. Myers, David Jones, Cue, Billabong, Valleygirl, Woolworths och det mesta finns där. Viktigt med en local liquor store. Misha ska gå och köpa lite mat så hon slipper öka avsevärt i vikt på den nyttiga fastfood dieten och så blir det att fråga runt efter jobb i klädbutiker. Japp. Off she goes.

Check

[x] Ätit frukost i form av rostat bröd och marmelad
[x] Tagit ett dopp i poolen
[x] Hittat två döda kackerlackor i poolen
[ ] Plockat upp dem med håven
[x] Cookies n Cream Icecream
[x] Solat i hammocken
[x] Lyssnat sönder Mika's Relax, Take it easy
[x] Duschat
[x] Räknat antalet kalsonger som ligger på golvet utspritt i huset (5, varav en av dem var på "allmän plats")

Tisdagsmorgon

Jaså är det så här mina tisdagsmornar kommer se ut?

I can work with that.

Huset är helt öde och tyst. Fågelkvitter utanför fönstret. Längst bort i sitt hörn av vardagsrummet sover Claws, det är i andra änden av huset. Och det är ett stort hus. Alla andra har en lång dag med sin första föreläsning klockan halv elva, medans Claws och jag har en kvällslektion klockan 16.30-17.30. Scriptwriting for short films. Solen bränner med 27° C där ute så det är väl bara att dra på sig bikinin och ta ett dopp i poolen.

25/02/2007

Takin says

"I want to be a pussy. Then I would lick myself..."

Tennis pros' & aerobic hoes'

Det går ju inte förneka att det finns ett mönster. Bilderna från frackveckan borde varit läxa nog... Men neeeej! Misha + alkohol + kamera resulterar förr eller senare i linslus behaviour i en porrig grad. Men vafan. Någon måste ju bjuda på sig själv om ingen annan gör det. Hm, lät inte så bra i det här sammanhanget.

"Måste du se ut som en pin-uppa på varje bild?"

Don't mock the Misha photo face!

Hamnade med pojkarna i Cottesloe på den här tennis och aerobics festen som Al snackade om. Alla utom Takin och jag gick som tennismuppar. Takin(a) klädde upp sig i mina tights och fick lite spackel i ansiktet. Lovely. Men han var ju inget i jämförelse med Lars och Sam (inte vår Sam, Al's Sam. Vår Sam är han i äckligt korta tennisshorts) och de andra flickorna... Ni vet sådana där body-dräkter som man knäpper i skrevet? Need I say more? Takin jagade leopardbruden hela kvällen medan vi andra muppade vidare till Leederville och till något Hipp-e ställe där jag fick världens vidrigaste Harvey Wallbanger. Istället för Galliano float fick jag Sambucca float. Iiish! Men Bloody Mary's på festen var tasty. Med selleri. Nice.

Nämnas bör att Takin somna med sminket på och imorse (eller tja, 15.00 är väl "imorse"?) när vi gick till Hungry Jack's för den traditionsenliga söndagsbeställningen så kommer han på att han står där med glittrande ögonskugga och mascara. Such a lady.

24/02/2007

Det här är alltså snubbarna jag bor med


Eller i alla fall tre av fem. Allt de gör om dagarna är att spela Football Fucking Manager, eller Diablo. Why?!

23/02/2007

Lyckan är Internet i huset

Det gick nog snabare att uppföra pyramider i Egypten än det tog for BigPond att skicka ett satans modem. Men nu har vi äntligen Internet i huset och jag kan fridfullt skriva med mitt egna tangentbord igen. Lustigt hur fäst man blir vid sin egen dator va?

Detta innebär ju att jag kan knappa här regelbundet igen. Som om man inte redan fått nog av mitt yrande här. Ska slita av mig kläderna och duscha strax, är ganska nyligen hemkommen från dansträningen på WAAPA. Skitkul! Och vi kommer köra pointe på balett lektionerna! Har världens grymmaste contemporary teacher också, Michael. Ser fram emot att börja alla kurser, de har kursstart den här veckan. Det är som Claws sa, vi kommer bli så förstörda, kommer aldrig kunna se på en film utan att analysera sönder den. Fine with me!

22/02/2007

Kurslitteratur my ass

Bocker for 300 dollar kanns bittert. Tur att Claws och jag laser samma kurser sa vi bestamde oss for att dela pa den summan och bockerna. Japp. Har handlar det om sharing.

Och beer shot race upp till 100 ar inget att rekommendera, for den som undrar. 100 shots pa 100 minuter. Dennis fick moppa uteplatsen dagen darpa...

16/02/2007

Somerton Rd


Lite piccos vore ju inte helt fel on the madhouse, for att se hur vi bor va. Jag har ju inte tagit nagra kort alls pa huset, bara lite ( poolen, uteplatsen och mitt spartanska rum) men Henrik hade ju massa pa sin resedagbok sa jag ar kriminell och viker ut hans bilder. Vem vill inte ha palmer i sin tradgard liksom? Eller ett golv att kaka pizza pa nar man inte har ett bord? En skabbig liten bar med tillhorande bartender samt en grill som inte alltid fungerar som vi vill...


Dangerous Liaisons

Satt och laste igenom beskrivningen pa Certificate II som jag enrollade mig i.

Liaison with the student’s private dance teacher is important.

Varfor, varfor tolkar jag det fel?!?!

ECU, Mt Lawley

Igar sa var det inledning pa orientation week. Satans manga asiater! Jag ar inte forvanad. Mitt i forvirringen over vad i helsike Icey Ice Icecream var ( ni hor ju pa namnet, vad ar det for fel pa det har landet?!) sa kom regnet, igen. Universitetscampus ar helt underbart, en helt egen town, som det ska vara. Claws ( Claes' nya namn that is) och jag muppade lite med filmsnubben som vi kommer ha det andra och tredje aret - han ar en salig blandning av Gargamel, Woody Allen och Mazurkiewicz och lite Pan Jurek. Greasy Snape hair, with lots of shades of grey, crazy googles, big cardigan and with a very gay sense of humour. Fast en passionerad filmeldssjal.

Ska den har kroppen hallas i form var det bara att signa upp pa WAAPA. Sa det e vad jag suttit och gjort nu. Lamnade pojkarna slumrandes i huset och banade ivag till Mt Lawley klockan atta pa morgonen for att traffa Lynette ( ar det bara jag som tanker Desperate Housewives direkt da jag hor det namnet?) och efter petande pa timetables sa kommer jag ga kvallskurserna, dubbelpass pa mandagar och fredagar - ballet & contemporary. Yay! Antligen far jag vettig fysisk aktivitet! Slipper jag besvara folk i huset da jag ligger och forsoker stretch those muscles baby.

13/02/2007

Subway across the street

Vi hade poolparty hos Sanna och Steven. Takini och jag blev hungriga, på kuppen samlade vi på oss en massa beställningar från folk. Det slutade med att jag i minnet beställde 4 foot loong subs. Och alla fick rätt beställning, förutom Henrik. Han fick paprika ( som han inte ville ha) och inga oliver (som han ville ha). Ställ dig i kön till Subway soch gå igenom deras ritual så är det fan en imponerande bedrift!

09/02/2007

Vi sa aldrig att reklamen var så förstklassig i det här landet

Ego rapporterar från sin älskade Precious

Åh vilken salig lycka att få sitta och knappa på sitt eget tangentbord! Sitter med Takin och Henrik på Indigos internetcafé, där de har laptop-stationer! Yay! Kan nu kort och gott rapportera om att vi har alla flyttat in på Somerton Rd 47. Samma gatunummer som jag har i Sverige, sammanträffande eller vaddå?! Har inga bilder på huset än, men det är ljuvligt. Ljuvligt i say! Tvärs över gatan är världen sstörsta shoppingmall. Misha är i himmelen. Bara det att hon är skapligt pank nu...

Pete aka "Canadia" tömde den vidriga Pinken

Vi har infört så kallade "bans" i huset, och jag funderade seriöst på att porta allt vad rosa heter. Men jag absåg att det låg i mitt ansvar att få pli på pojkarna så jag förbjöd uppfällda dasslock, vi får väl s ehur det går. Annars är bananer, Kalles kaviar och tåstrumpor en del av vad grabbarna bannade. Fick ju en vacker gåva från pojkarna häromdagen. En flaska Pink. Gah. Mord åt dem! Men Canadia drack ju upp den i smyg. Be my guest!

Ska leta vidare efter skrivbord idag. För mitt rum (som för övrigt hade rosa gardiner, innan jag drog ned dem) är ganska sterilt just nu. Fast jag har en hel vägg med garderober! Me like. Vi slösade pengar på IKEA igår, nödvändigheter till kök och dylikt, och Sam och Henke skulle fixa hyrbil så vi kunde kör ahem allt. Tror ni inte de fixar den mest odiskreta monsterbil som de föredrar att kalla penisförlängaren? Sammy klarar vänstertrafiken fint än så länge ju. Fast man blir ju lite orolig varje gång en trafikerad rondell dyker upp...


Vilken omtanke

Takin säger: "Hörrni, visste ni om att Anna Nicole Smith är död?"
Henrik: "Jaha? Kul för henne.."

07/02/2007

Dags att flytta, kompis

I Karrinyup ligger det, vart hus. Med pool och med inbyggd bar (dock med ohyggligt fula tapeter) som jag och pojkarna ska flytta in i. Tack och hej Sunset Coast Backpackers ( skabbigt men underbar atmosfar!). Kan knappt vanta tills vi far Internet sa jag kan sitta vid min dator och muppa och satta ut lite bilder (och filmer: fran gardagen, CJs b-day finns heta wetshirt scener da sprinklerna startades helt utan forvarning). Eget hus. Kan ni fatta hur underbart! Sa jag att det fanns pool..?

02/02/2007

Mina fossingar har aids

Eller nastan. Skoskav och blasor vilketfall. Sa jag var tvungen att spendera lite cash pa en ny bikini (rod och vit - polenpower i say!) for att jag statt ut med alla kilometer som vandrats trots smartan i fotterna. Jag stretchade med en bjorn pa ett koksgolv igar, Paul fran Ireland. Han ar stor och han ar inte vig. Men han kunde latt halla upp mitt ben nar jag la upp foten pa hans axel. Yes, stretchingloftet haller an!

01/02/2007

Terrace Road vs Scarborough

Takini Zucchini och jag pa visning av var dromlagenhet idag. Jag vill sa ha den! Men det vill ju alla andra ocksa bara for att alla insisterar pa att forsoka ha samma aikt som jag. Till och med Ice Age II halsningen har spridit sig, kompis. Och jag adopterar tyvarr for mycket av grabbarnas uttryck ocksa. Skoja inte.

Just nu bor vi ju i Scabs pa ett hostel. Visst att det ar lite speciellt, men fan va goa manniskor det finns dar. Vid halv fyra pa morgonen bar det av till beachen for ett nattdop med Jamie (varfor heter alla blonda surfkillar Jamie eller Jeremy?!) - och det var kallt, ifall nagon undra. Vi har efter var lilla vistelse borjat se oss omkring efter potentiella stallen i Scabs ocksa, for tja, det ar soft! Nackdel ar att det tar 40 min till skolan, men det kanske man pallar anda. Vad ar 40 min?! Med beachen som sin bakgard till fordel!