22/02/2008

Love me if you dare

365: Jag har kanske tagit hela det här threesixtyfive-projektet på för stort allvar. Folk kommer tro att allt jag gör om dagarna är att ta kort på mig själv. Men som jag yttrade mig tidigare på promenad i Mount Lawley med Slaven, 365 egobilder mer dör man ju inte av.

JUST NU: Ben Lee och Royal Rum té.

DAGENS GÄST: Lucy, grannens hund är här (fortfarande!) och har flätat in sig själv i ett knytte och sover bredvid mig. Jag rastade både hunden och slaven förut. Det var länge sedan man hade en hund att promenixa med. Mysigt.

IDAG: Första danslektionen med polackerna. De fick dansa massor (mazur, that is). Nu vill de att jag ska ha hand om en grupp till. Vi får se hur det styrs upp. Tiden ska ju gå åt till så mycket annat. Muppade till skolan och skrev ut CSN-papper. Vem annars än jag lyckas att be om för lite pengar från CSN?

STUDIERAPPORT: Skolan börjar på måndag! Jag hoppar av iver. Det ni!

FILM: Slaven kallar det för pretto-filmer. Han vet ju förstårs inte vad han talar om. Men Love Me If You Dare är ljuvlig. En sådan film vill jag också göra. Det är så här en love story ska berättas. Pluspoäng för att tösen e polack, ja i filmen alltså, och hur hon alltid har rött på sig.

MUSIK: Ben Lee Baby! 1 mars ska öronen förgyllas med Ben fucking Lee. Snaaart!

Make a list of things you need, leave it empty
Except for number one, write “love”, gamble everything
Keep it under lock and key
If you wanna, you can gamble everything for love1 comment: