19/03/2009

a work in progress

Jag gör ett skugg-test

I måndags åkte vi direkt efter kvällslektionen till Nathans pappas hus där vi ska filma vår skräckis. Jag vill ju göra det allra bästa möjliga då det gäller ljussättning och skuggor, så det var mest jag som pushade på att det här skulle ske. Det ska vara en balanserad kontrast mellan negativ yta och gult, varmare ljus, men fortfarande med mörka hörn. Precis som filmen The Strangers.

För att vara en test shoot så var det väl precis så rörigt som man förväntar sig. Hälften av folket stod bara och pratade medan den mindre delen stånkade omkring på belysning och utrustning. Men sen så är vi ganska överbemmannade med sex personer i vår produktionsgrupp.


TRANSLATION: We had a test shoot for our horror film straight after class this monday. Here are some of the stills from shoot. We we're experimenting with lighting, aiming to get as close to a cinematography like in The Strangers.Hörnet kommer vara ett berg av gosedjur och dockor
Dubbla skuggor i trappuppgången...En läskig vind

1 comment:

  1. Alltså ärligt talat syster så hoppas jag att er film blir bättre än "the strangers ".
    Jag vet inte, jag tror helt enkelt att jag är immun mot skräckfilmer. Det måste ha att göra med att man tittade på V när man var 5 år gammal... hm... ja ja... Se Blindness. Helt galet sjuk film som väcker tankar... och så måste du se Seven pounds. Masterpiece jaaaooo !

    ReplyDelete