29/03/2012

haven't you heard about the bird?

Vi har en rooftop-bio här i Perth. Den är nykläckt som en färsk potatis och har bara varit öppen i en månad, men den är så himla tuff så mitt hjärta får en attack av bara tanken. De har gjort om översta delen av ett parkeringshus genom att klä det med låtsas-gräs, plintar, ljusslingor, solstolar som sittplatser, en bar i en retro caravan och så rosa flamingos! Det är lite som ett white-trashigt Miami! 

Problemet är att den är så himla populär så varje visning är slutsåld om du inte köper biljetterna på Internet. En kväll när vi hade tänkt att se en Fellini-film (alla andra var så lättade att det var slutsålt, bara jag som dör av lycka när jag drömmer om Fellini i svartvitt) så vi gick till The Bird istället. Varken Emsi eller Chris hade varit där så vi var ju tvugna att öppna dörren till en ny värld för dem.  Perth är tyvärr fullt av ställen med dresscode (inga shorts för killar, inga vita skor för killar, inga linnen osv ), och låt mig förtydliga at The Bird är då inte ett av dem. Deras lilla courtyard är smockat av hipsters i alla former (seriöst, så mycket vildvuxna skägg!) och det känns lite som om man har smugit iväg till den förbjudna sidan av skolgården där alla bråkiga kidsen hänger och gör saker de inte får göra. Men de säljer Rekorderlig där, bara att du pungar ut $16 för en flarra! Här är lite gryniga och suddiga stalker-bilder. Ingen uppskattar en kamera i mitt umgänge tyvärr...

TRANSLATION: Sold out rooftop cinema equals a plan B which turned out to be The Bird with Emma, Chris & Fil. Here's some grainy stalker-snaps. Apparently camera-shy people do exist... and this place is a hipster junction!

2 comments:

 1. gud så fint, i love it.

  ReplyDelete
 2. Hej! :D
  Du har verkligen en jättefin blogg!
  kika gärna in på min! :D http://snyggafilippa.blogg.se/
  Och om du har twitter så får du gärna följa mig! :D
  @filippalofsved

  ReplyDelete