01/03/2013

KISS in an instant


Nu är ju inte Instagram det mest kvalitativa mediumet, men det är det snabbaste (i alla fall för mig som tar en evighet för att importera bilder i RAW och sedan leker i olika Adobe plattformer innan 'färdigt' format). Så lite snabba Instagrams får det bli. Konserten var som förutspått i sin egen liga av awesome. Mötley Crüe stal showen och arenan var så himla packad och varm så man sökte, och fann, stundvis kallare grader i ölen.

När jag var liten, utan att ens veta vad för slags musik KISS egentligen var, så trodde jag, bara att döma av deras ansiktsmålningar, att de var hemska skurkar och satanister. Lustigt det där hur teatersmink i en liten flickas ögon misstolkas för en symbol för djävulsdyrkan.

TRANSLATION: I know that Instagram isn't the most qualitative medium for this, but it surely is the fastest one (at least for someone like me who takes ages to import and edit RAW photos in various Adobe softwares before happy). So for now, Instagram will do. Last night was brilliant but way too warm with the arena packed.


No comments:

Post a Comment