13/07/2008

The day that never was

Halv åtta i morse gick vi och la oss. Så det var väl hurtigt ändå att vi steg upp vid tolv-ett, slappade till något avsnitt BSG (syster, ignorera Pik's kommentar, han lever fortfarande i förnekelse för att han är fäst vid något som är sci-fi), och sen tvingade oss till Flying Scotsman för att förtära smoked salmon salad (han) och en chicken burger (jag). Öl till frukost är alltid fint. Oj förlåt, där ljög jag ju, vi drack minsann Sir Williams té med mjölk och kardemumma innan!

Se, grejen var att vi hade planer att vara hurtiga, åka till Coles och storhandla. Men när vi väl kommer dit slår det oss: det är söndag. En söndag i Perth. Är det något som är öppet tro? Så vi åker hem igen, BSG-ar ytterligare och förvandlar en snooze till... vakna tjugo i nio. Jahopp, där försvann den dagen. Vi skyndade oss (helt i onödan) till Astor för att fånga (svengelska, please!) den sista filmen på Revelation Film Festival, Mock up on Mu (av Baldwin, skaparen av Sonic Outlaws, som om ni frågar mig, vann Triple Crown Cup med hästlängder i jämförelse med vad vi såg). Jag såg minsann minst fyra pers i biosalongen som sov. Misstänker att Slaven också somnade till vid nåt tillfälle...


Kort sagt, det var en lång och slitsam natt på Hip-E, så vi förtjänade en batteriladdardag, som var idag. För japp, Slaven har börjat jobba i baren på Hip-E också!

No comments:

Post a Comment