22/11/2009

is life without me merely an interlude?


Vissa dagar önskar man att man bara kunde stanna i sängen, att det inte ens är värt att stiga upp. Idag är en sådan dag. Den är full med huvudvärk, illamående, prestationsångest och otålighet. Då tänker man gärna på andra saker som är långt bort. Som en fluffig katt, mammas köttfärssås, gamla hemmavideos från när man var fem, gamla dagböcker, spralliga danselever och makaroniki från Polen.

Men som tur är så finns det saker som måste göras, så man inte helt och hållet drunknar i självömkan. Som en titelsekvens i After Effects till exempel. Det har jag suttit med större delen av dagen och är censurerat trött på den. Och nu så lagar Markus och hans Bianca middag till oss alla. Det är fint och det doftar ända upp till vårt sovrum här uppe. Magen är ju hungrig...

TRANSLATION: Today is one of those days where you'd rather stay in bed all day. Besides headache and anguish there are things to do (am so tired of After Effects by now, seriously) and home cooked dinners by one's flatmate to eat.2 comments:

  1. Gillar alla dina bilder skit mkt :)
    Saknar dig <3

    ReplyDelete
  2. Ok, så varför nämnde du inte lilla mig bland självömkans saknad.... Nu blir jag ledsen. Mupp !

    ReplyDelete