27/11/2009

night in grain


Det fanns en tid då utgång för mig inte kunde betyda något mindre än att dansa sönder fötterna i klackar och svettas natten igenom till musiken så man helt lycklig och utmattad föll i säng. Man gick inte ut för att dricka, man gick ut för att dansa.

Det var länge sedan jag dansade en natt igenom. Jag har liksom inte haft rätt sällskap av likasinnade dans-luvor (på Mallis blev jag ju krönt dansluvan trots allt). Vi gav det ett försök igår, busade en smula på Penny efter att jag slutat vid elva, och gick till nyöppnade New Guernica (som ska vara lite av ett eget Alice I Underlandet) med Bianca och mötte upp hennes tjejor vid ett. Men det gick inte (dessutom fick vi Mojitos utan is?!). Det var inte mina musketörer, de var inte Sandra, Märta eller Emsi. Jag har svårt för tjejer i trupp. De blir så satans tjejiga... Så Slaven och jag körde barskola över en kebab på Swanston och gick kärleksfullt hand i hand hem.

TRANSLATION: Once upon a time I used to dance myself through the nights. I rarely do that anymore. I simply find myself in the wrong company, so to speak. We gave it a go last night and went to the new place New Guernica (supposedly it's own kind of Alice in Wonderland) and met up with B's gang. But there's just something about a horde of girls that I can't stand - they get too girly. So the Slave and moi gave up, did some bar-schooling over a kebab on Swanston and went home instead.

På väg till Penny igen efter ombyte från helsvart jobbklädsel

Ha, ser ut som om jag har värsta mustachen!Temat blev ju onekligen brunt - med de lårhöga stövlarna!Bianca och Slaven duellerar med mobiluskernaMovember-Dave och Movember-Markus (pfft!) i barenVi fick med oss Supreet också ... men han blev inte insläppt på sitt indiska IDSambuca shots!Biancas tjejor

(lyrics from brilliant Wilson Pickett)

2 comments:

  1. Jag har en likadan klänning ;p Från Polen lr hur ? (: <3

    ReplyDelete
  2. Du och jag ska ut och dansa... när vi väl ses igen... Jag vet... tjejer kan bli så muppiga ibland.

    ReplyDelete