06/08/2010

muffin, you've got tea on your nose

Nu har jag druckit Toffe & Peppermint té ur flatmatens kopp som det står ett tjockt, stort B på (skymtas i fönstret). Det får mig att tänka på Buffy. Det får mig att tänka på att Faith alltid kallade Buffy för B, och min nya flata, han kallar mig för G. Jag har intalat mig att det är förkortning på Goddess. Tydligen har Muffin stuckit ned huvudet i koppen och lapat té också. Se så fint hon utvecklas - dricker té så sofistikerat ur kopp. Det som är mindre sofistikerat är min snörvlande näsa. Dessutom fortsätter jag snylta på min generösa grannes wireless... Lite som Robin Hood känner jag mig, som delar med mig av andras rikedomar till de behövande.

3 comments:

 1. Stackars lillan. Gå och snörvla sådär. Gillar din outfit btw. :D
  Ska det typ inte bli varmt hos er snart ? Pöss.

  ReplyDelete
 2. Sweet sweet Mishi, det gör mig ledsen att du hann lämna landet så fort. Men det gör mig glad att du åkte tillbaka och vågade fortsätta med allt det som är så mycket du.
  Trodde du hade slutat skolan där så därför blir jag bara extra glad åt att du keep rollin. Du kommer bli så stor så stor en dag, Det vet jag. Nu vill jag mest bara åka till Perth, klappa mjaumjaumaskinen, diskutera film, dricka te, invänta våren där hos dig och läsa bästa aussietidningen Frankie. (har du inte läst den; KÖP! Den kommer förändra ditt liv.)

  ReplyDelete
 3. Märtis10:44 pm

  Kom hit och titta på Buffy med mig! (och drick vin också... det regnar inte!)

  ReplyDelete