28/02/2011

one-two-three-four-five


1. 16 timmar fick jag med Internet. Sedan kom konsekvensen av att flatan inte betalat räkningen. Men efter mycket tjat har vi Internet tillbaka igen.

2. Under dessa dagar utan Internet har jag missat en deadline och kommer därför få betala en late-enrolment fee. Hurra.

3. Det tog inte för lång tid innan jag fick ett utbrott på min arroganta flatmate heller när han hela tiden stängde in mina katter i ett rum så fort de vågade kliva ut ur rummet. Flytt, någon?

4. Amy kom över med vin och lagade middag för att sedan titta på Academy Awards (för andra gången för min del, jag e obcessed).

5. Jag fick ett Fail förra terminen (?!) och hörde av mig till läraren och sa "Men att hallå kompis, vad håller du på med! Mina betyg var ju bra!". Han säger att han saknar mitt sista arbete. Det där handskrivna (seriöst, vems urbota dumma idé är det att kräva handskrivna journals på universitetsnivå?!) som jag har lämnat in. Nej, jag gjorde ingen kopia på den. Dumt? Ja. Han har inte fått in det. "Vaddå, måste jag skriva om allt igen?!" frågar jag panikslaget. "Nej, du får helt enkelt skriva ett nytt arbete om något annat... jag återkommer på måndag om ämne". Måndag går. Veckor går. Inget. Så loggar jag in och checkar betyg-sidan. Helt plötsligt skiner ett stort fett D där. Från 47 till 76. Jävlar vad övertygande jag kan vara via mail!

1 comment:

  1. Nr 3. Säg åt din jävla flatmate att om han plågar dina katter igen så kommer du att anmäla honom till djurskyddsinstitutet. Fy fan vilken jävla hemsk människa. Det är ett under att dina katter inte är traumatiserade.

    ReplyDelete