01/10/2011

not exactly breakfast at tiffany's


Jag försöker ju äta superfoods så mycket som möjligt och begränsa mängder kolhydrater i mina mål (detta är svårare än man tror när den man bor med motarbetar en maximalt vid varje tillfälle det går). Jag äter stortsett bara två mål mat om dagen; sen frulle/lunch och sedan middag på kvällen, men hinkar i mig sisådär två-tre liter té och kaffe också. Här är lite av vad som tuggats till frukost (mestadels ägg förstås) på senaste tiden.

TRANSLATION: I'm attempting to eat as many superfoods as possibly and limiting the amount of carbs in my meals (which is harder to do than you think when the person you live and dine with is working against you at any given opportunity). Two meals a day is my amount of fuel but on top of that I drink a hazardous amount of tea and coffee. For breakfast/lunch it's mostly eggs and here is some of what I've been eating lately.



1. Massakerad ägg-omelett med lök, tomater, prosciutto, mynta, tomato-chutney och chilli pesto
2. Stekta grönsaker (snow peas, selleri, tomater) med bacon, stekt ägg och mozzarella (oaptitlig grön smet = pesto)
3. Äggröra med tomater, svarta oliver, lök, feta ost och halv avocado

2 comments: