04/07/2006

Polskt mode?

VeroModa, Åhléns, GinaTricot, Wedins, H&M. Varenda svensk vet vad jag pratar om, men i Polen lär man bara i större städer hitta H&M och VeroModa. Därför gjorde jag lite collage på några av polska modekedjor som finns i stortsett varenda stad i Polen. Bloggen fick visst ett litet Polen-tema :)

Reserved känns lite som ett svenskt VeroModa ibland, och har både dam, herr och barnkläder i en och samma butik. Här brukar jag alltid hitta snygga kläder till pojkvännen eller killkompisar till billiga priser. De har ingen webbshop på hemsidan, men man kan spana på deras tidigare kollektioner, deras underklädes-linje och även jeans-kampanjen.
Som många andra affärer har Pimkie ibland massor snyggt, ibland ingenting. Men baskläder finns det i massor och det är ofta rea så det skriker om det. Deras hemsida är under konstruktion, och den franska samt tyska versionen har inte så mycket kul att visa upp så det här är bara ett litet urval.


Troll butikerna har ofta en väldigt funky feeling, och under rean ( de har ju sommarrea jämt känns det som!) så är det rena rama lågpriser. Ett hett tips är att kika på deras katalog som de har online, där kan man se vilket utbud de har till sommaren.


No comments:

Post a Comment