28/04/2008

Toothpaste kisses and heartshaped bruises

Eller rättare sagt, saker hon gör när hon egentligen skulle avsätta tid för att plugga på förmiddagen innan lektionen. Fast lite duktig var jag också, jag postade det där brevet jag skulle postat för flera dagar sedan och bokade möte med Keith om lite kurs-rådgivning inför kommande termin. Just nu ser det ut som om det blir:

1. Scriptwriting 3: Adaptation, Editing and Commisioned Content
2. Psychology, Psychoanalysis and Cinema
3. Advanced Video Production 1
4. Visual Culture and Subversive Ideas (eller Cultural Matrix)

Det här var hennes frukost i morse. Äppelkaka och vaniljglass med Visby-té. Slaven gick upp tidigt för att åka med Nille och jobba, jag passade på att stiga upp och putsa lite på manus innan jag gick på scriptwriting lektionen vid halv två. Det är jättesött med blommor på skrivbordet, det borde jag definitivt satsa på oftare!

6 comments:

 1. vilka fina bilder.

  ReplyDelete
 2. Anonymous6:10 pm

  Excuse me Misha, I have a language question. You don't know me, I just found your blog via Google because I need a translation of a sentence in Swedish. Could you help me please? What does the following Swedish expression mean in English? Thank you very much. Dennis. My mail: psfan@web.de

  "du har nat som varenda kotte uppskattar"

  ReplyDelete
 3. Yummie, I'm in love with your red polka dot dress.

  ReplyDelete
 4. i really like the colours of your photos. really well done!^^

  ReplyDelete
 5. Hej! Vad kul att du lämnade en kommentar till mig, det blev jag glad för! Och extra kul att du gillade min header-text, den har ingen kommenterat förr. Hoppas du fick stillat ditt tomatsallads-sug.... ;)
  Och att du får en fantastisk valborg!

  ReplyDelete
 6. Michelle11:49 am

  Onyttig frukost kan vara bland det bästa man kan äta.

  ReplyDelete