05/12/2008

a cup of experimental surrealism

För er som inte vet, så är jag en aspirerande filmmakerska. Från början var det inget annat än sång om att det var regissör jag skulle bli, men jag har insett att det är redigerandet och kamera-meckandet som jag trivs med mest och att ja, behöver öva mer på att ge direktioner till speciellt, skådespelare. Manus skriver jag också, lika roligt som färgglada karameller, vilket ja, låter klyshigt. Men det finns väldigt lite som kan beskriva hur banalt underhållande det är att skriva manus. Jag har en termin kvar på ett universitet i Australien, det mest spännande med den här terminen är nog att vi äntligen kommer få filma på 16mm!!!

Här är mitt senaste alster som auteur. En surrealistisk experimentfilm med en väldigt fin pojke som dricker ur en tékopp på stranden och går vilse i labyrinter. Hoppas ni tycker om den. Kritik är uppmanad och välkommen!
TRANSLATION: I am a filmstudent in Australia with one more semester to go. I am so excited as we are going to shoot in 16 mm this semester! At the very beginning I truly madly deeply wanted to be a director, but after while I've come to the conclusion I enjoy editing and camera-operating more. I also write scripts!

Here I present my latest work as an auteur: a surreal experimental film with a boy at the beach that drinks from a teacup and gets lost in a maze.

1 comment:

  1. Grymt coolt lillan ! Fy fan vad du har blivit duktig.
    Nästa gång vill jag vara med i en film :)

    ReplyDelete