12/12/2008

sometimes the snow comes down in june, sometimes the sun goes around the moonDet är ljuvligt. Här kommer man hem till Sverige, man har saknat snön och allt det där och så räknade man med, i och med att man ville ha snö, så skulle kallt, regn och blask vara det enda man får. Men titta! Det snöar! Tyvärr lider man av den där legendariska jetlagen så man har stigit upp vid fem-sex och hunnit hinka i sig åtta koppar té och knaprat pepparkakor. Té är så mycket mysigare när det är kallt.


TRANSLATION: Back in Sweden and this is how I'm welcomed; with snow. Brilliant! Since I'm dealing with the consequences of long distance flights I woke up five-six and have been drinking about eight cups of tea already, and nibbled on gingerbread. Or peppercookies, as they're actyally called.

2 comments:

  1. Oh. Är du hemma över jul? Myyyyysigt. Men en sak jag undrat över. Bor du i Australien for real real eller är du bara där för studierna? Och hur länge har du varit där. Jag avundas dig så jag dör lite nämligen. Ta mig med?
    (jag är ganska liten, kan bära tunga väskor, gillar också att dricka thé, piper ofta väldigt glatt som ett marsvin, har en garderob med söta klänningar du kan få låna och kan bo i en låda under din säng!) :)

    ReplyDelete
  2. Hehe. For real real? :P Neeeh, jag är ju bara där för att plugga, sammanlagt 2,5 år. Pluggade ett halvår på Berghs i Estocolmo först. Har en termin i Aussieland kvar, men ska troligtvis stanna där ett år till för att leka med alla kängrusar. Och du låter som ett trevligt husdjur, fast att bo under min säng rekommenderar jag inte. Om du inte e ett litet pervo förstås... :P

    ReplyDelete