14/12/2008

the sky is red and so is my coat


Tanken var att jag skulle vara ett duktigt barnbarn och stanna hemma en lördagskväll. Det slutade med att jag bestämde mig för att ta sista bussen ut till Arkösund och leka med Slaven och hans kompisar. En kvällstur som tar med både spårvagn och buss, 1,5 timmar. Det var kallt så det prioriterades med varm tröja istället för partajfint.
Där ute åker folk båt hem mitt i natten. Det fanns ju ett födelsedagsbarn att fira, och mycket trevligt blev det. Vi spelade klä-av-Slaven-hans-kläder-poker när han låg sovandes i soffan. När han vaknade var han mycket förvirrad.


Men han var inte den fullaste kotten på festen, långt ifrån. Bara det att vår dygnsrytm vill inte riktigt ställa om sig till den svenska. Vi blir pladask trötta sent på kvällen fortfarande. På morgonen åkte vi bort och väckte stackars Tony där vi skämdes bort med vedeldat té och kaffe. Det ni.

TRANSLATION: I took the bus to Arkösund last night to play with Mr Slave and his friends at a birthday party. It was very cold so I rather dressed warm than dressed up. It was a fun night, when Slave was sleeping (we still can't seem to get the Aussie clock out of our systems) we played poker where the looser had to undress him in his sleep. When he woke up he was quite confused...

No comments:

Post a Comment