30/01/2013

epic tomato soup and agave roasted pears


När man minst anar det griper en sådan där begärande hunger tag i en och kräver... tomat-soppa. Förvisso är det här inte alls något likt mormors eller mammas tomat-kreationer, men nu blev det en väldokumenterad procedur, något inspirerad av allt det munvattnande som finns på Sprouted Kitchen. Min soppa fick innehålla allt från tomater (duh!), champinjoner, wasabi-ost, basilika och gräslök. Till efterätt fick det bli ugnsbakade päron i agave syrup med muskot, kokos-olja, kanel, citron och timjan. Jag dör vad gott!

TRANSLATION: After a mouth-watering glimpse at all deliciousness on Sprouted Kitchen I caved and gave in my deep cravings for tomato-soup. A rather well-documented procedure I present that included tomatoes, basil, wasabi-cheese, mushrooms, spring onions with some seriously tasty agave roasted pears in cinnamon, coconut-oil, muscat and lemon for dessert. Ohmygawd my cooking skills raise the roof!



No comments:

Post a Comment