24/06/2007

Den där midsommarn

Ge mig en applåd gott folk. Två timmar efter att jag klev över tröskeln hem så var jag placerad i en bil med Pishi bakom ratten ut till Mackes place mitt ute i ingenstans (vi körde fel och hamna i Brevik liksom, ni hör ju själva). Midsommar till ära, well och lite f.d slaven I guess eftersom det var han som gav mig en polackmidsommarkrans (röda och vita blommor kompis), så hade Misha blommor i sitt hår. Note to self: se till att mormor aldrig får träffa slaven, hon är brutalt kär i kransen.

Medan alla har mänskliga mängder vin ur exclusiva dryckesbehållare av plast så ansåg Svampen att jag skulle ha en halvliters McDonaldsmugg. Polacker kan helt enkelt, sen så var ju Fluset och jag de riktiga kvinnorna utan bakiskonsekvenser morgonen därpå. Vi flirtade till oss Pishis luftmadrass, med Piklas på köpet (jag sa ju att jag ställer upp som sängbo, erbjudandet gäller dock bara Pålsson på midsomrar). Jag har saknat folk. Riktigt folk. Det var en ljuvlig kväll i ladumiljö. Man åkte fan från Oz och tänkte "Halleluja, nu slipper man folk med dessa skämt och fördomar om a)Polen och b) Norrköping", för att upptäcka att upp-och-ned-kommentarer från Martini skulle stalka en större delen av kvällen. "Hur fan låter musik uppochned egentligen? Går ni på toa uppochned också..? Spolar vattnet i toaletten åt andra hållet?" Jo, och så Mayas Pina-ko-lada, version av "Aussie, aussie, aussie, oy, oy, oy" eller uttalanden om att det är annandag midsommar på söndag. Sedan är ju någon skyldig till att jag exponerats för baconostens ädla funktion. Alltid lika upplysande...

Jag blev attakerad också. Det är ju lite jobbigt när folk upphör att vara passiva och använder samma medel som jag och biter tillbaka. Tack Lill-Snutten. Min hals ser förvisso inte ut som din, men ändå.


3 comments:

 1. Midsommar var riktigt bra!

  Men det krävs en riktig kvinna för att inte bli bakis, bevisligen :)

  ReplyDelete
 2. pishi6:56 pm

  My Heaven & Hell *mysa*

  ReplyDelete
 3. *avis och så vidare*

  Och mina skämt höll jag ju bara igång i bilen så så farligt kan det ju inte ha varit. :S

  ReplyDelete