03/06/2007

Okej då, för Gregers skull...

Man tar ju lite time off när man försöker återhämta sig från att ha blivit laglig i hela världen. Men eftersom Greger smooth-talkar så ljuvligt gör jag väl en uppoffring trots allt. Man fyller ju bara 21 en gång, har jag hört. Eller vad var det vi sa i fredags, "Det här är bara den första av Melissas 21-års-fester". Yep, many more to come!

Jag fick blommor av min polack-trio (Magda och Monika visade sig ha en hemlig tredje syster: Diane)! Det var evigheter sen jag fick en hel blombukett ju, så det var superpolskisött av dem. Ballongerna vi hade i baren var vackert dekorerade med polska ord såsom Na zdrowie, zajebiscie, do dna, piwo, zpierdalaj, dupek och Henriks bidrag Palenie zabija. Nille blev utsedd till Dagens polack då han gissa rätt på hela tre ballonger, att han suttit med tre timmar tidigare när jag skrev och förklarade orden har antagligen inget med hans självklara vinst att göra. En gissning på vad Dupek betydde var "Duplicera" om jag inte misstar mig. Nej. Inte ens i närheten.

Vodkan och vinet blev uppdrucket men annars så gick ju gåvorna tydligen i ett sammanhängande tema. En Survival-kit med vin, choklad, kakor, tuggummi och vibrerande kondomer som glow in the dark, ett nattlinne i två delar (nåja, om det där tygstycket kan kallas för del) som skulle få en prostituerad att rodna (nej, ingen modevisning av detta plagg ägde rum), en ankig tallrik, äggkopp och mugg med specialdesignat signering av mitt namn (jag har aldrig ägt något med mitt namn på - mitt namn finns aldrig i affärerna!) och toffelltofflor så jag slipper röva bort pojkarnas skor när jag går ut på baksidan. I bakhuvudet klingar det bekant att jag har en middag innestående också...

3 comments:

 1. Fan vad roligt muppis att du äntligen fick en ordentlig födelsedag ;)

  Love U !

  ReplyDelete
 2. Grattis sötnos! *gosmosas*

  ReplyDelete
 3. Grattis i efterskott!

  ReplyDelete