15/06/2007

Nedräkning påbörjad

6 dagar kvar

Sedan är jag hemma i Svenneland. Otroligt hur saker reder ut sig. Jag åker hem tidigare än anat... Komma hem på midsommar, snacka om olägligt! Så vart händer allt skoj som man kan crasha?

7 comments:

 1. FEST HOOSSS MACKE, JAG KAN HÄMTA DIG PÅ ARLANDA! (eller inte) ALLA SKA DIT! FREE BEER!(lite iaf) AND ME! (bäst)

  ReplyDelete
 2. Ja jag kan inte annat än hålla med niklas, det är klart du ska till mackelius över midsommar. Det kommer festas som back in the days. Pålsson ska bli minst lika full som under stopskivan när han försökte nå armbågen med tungan:D Wooohooo!

  ReplyDelete
 3. niklaspiklas3:03 am

  Vaddå "försökte" ?! jag kan fortfarande :)

  ReplyDelete
 4. Haha, det är sant ju. Nickepicke klarade det, typ. Har bildbevis att glänsa med (som cirkulerat här i mitt hus när liknande test kom att äga rum).

  Som jag sa till nicke, i'll do my best to fight the jetlag and show my ass over there :D

  ReplyDelete
 5. Yay! Jag talar nog för alla när jag säger att jag håller tummarna för att du skakar av dig jetlagen och gör våran midsommar sååå mycket roligare. Och vem vet du kanske kan lära oss hur man dricker som en polack? för vi har nog alla tappat dem kunskaper om sprit som vi lärde oss på frackveckan. Jag vet iallafall själv att jag inte klarar av det jag klarade av då...

  ReplyDelete
 6. niklaspiklas11:36 pm

  Vad nu? har det cirkulerat bilder på mig, när jag slickar mig själv på armbågen, hemma hos dig i australien? Tillåt mig att inte vara smickrad :P

  ReplyDelete