12/06/2007

Pardon my absence

(Nej, det här inlägget är inte alls tillägnat Greger)

Har jobbat fyra dagar i sträck nu. Vilket är bra I guess, pengar är bra. Men jobba är slitsamt. Restaurangyrket är inte min grej. Man måste ju vara... trevlig mot gästerna! Det är lite för ansträngande ibland. Jag kan vara trevlig mot Nick och Ivan (det är trots allt de som gör chai latte till mig när jag väl ber om det) men gästerna, njeeeh.

Igår var jag hemma en timme sammanlagt mellan jobb och dans och sen när jag kom hem vid tio-tiden dog jag direkt i sängen för att orka komma upp kl 06.00 för att jobba morgonskift, igen. Och nu har jag tentaplugg framför mig. Enda tentan imorn. Blurgh. Men hur ambitiöst orkar man plugga om man har multiple choice frågor framör sig? Jag förutspår redan att frågor som "How does pre-production planning save us time and pain when we shoot video?" eller "How do we convey meaning and make the audience understand us?". Ärligt talat, behöver man plugga för att svara på sådant?! Blir säkert avbrott med filmatiseringen av Dickens' Our Mutual Friend (nej, jag är inte alls inne i en kostym-drama period, vad får er att tro det?!) eller lite XXXholic (fick paket från syster idag!).


1 comment:

  1. Åh vad glad jag blir att du fick paketet syster. Höll på att bli lite orolig där ett tag. Så är dräkterna ok ?Kommer du att känna dig som en riktig ballerina nu ?

    ReplyDelete