07/05/2008

Black spirits and white, red spirits and gray. Mingle, mingle, mingle, you that mingle may!


Jaha, och det här ska alltså föreställa livet tillhörande en fattig student? Och här har hon shoppat, igen! Jag kan redan höra hur mina kära mammut hemma i Sverige på telefon kommer beklaga sig över att allt hon läser på bloggen är hur mycket jag festar eller hur mycket jag shoppar. Men nu är det ju inte lika storartat som det ser ut, det var ju en superduperbillig affär så se det som att jag fick tre plagg till priset av ett. Ok?

Fast å andra sidan var jag duktig och bakade scones häromdagen, alldeles själv på eget initiativ! Ha! Det ni! Sedan att de inte smakade särskilt mycket är inte den viktiga detaljen, de var nybakade och var varma! Fast nu är det slut med det, Slavski och jag har gått över till grönsaker/frukt/soppa dieten. Står det svart på vitt så gäller det. Så är det.3 comments:

  1. Jag är väl ungefär 156 cm tror jag och Lina (som också var på bilden) är betydligt längre typ 176 :)

    ReplyDelete
  2. Those are gorgeous dresses! And if you spend six months in Japan studying, as I did, you'll find all the cool vintage shops in your city.

    ReplyDelete
  3. I'm so sad I can't understand what you're writing, but those pictures say a lot. At least enough to make me write: Beautiful. Those dresses are drop-dead sweet.

    ReplyDelete