25/10/2009

the crush


Yes, det är sant. Jag smutsar ned min blogg med snuskigt heta Helo/Ballard (beror ju på om man tittar på Battlestar Galactica eller Dollhouse) eller Tahmoh Penikett som är hans namn. En av Kanadas finest products, I must say. Mums. Googlat bilder på honom har jag gjort som alla 14-åringar gör, typ (jag dreglade personligen över Josh Hartnett på den tiden). Jag har grävt ned mig i min favorit TV-serie regissörs nya skapelse Dollhouse (eller ny och ny, säsong två nu).

Fast för att inte det här ska bli helt för ytligt kan vi ju beundra ljussättningen i BSG scenerna och färgredigering i Dollhouse. Ser ni reflektionen i svettpärlorna på de där armarna..? Och sen så är Eliza Dushku källa för dregel också...

TRANSLATION: I'm seriously trying to not sound like a fangirl, but Helo/Ballard/Tahmoh Penikett is pretty much forcing me to watch Whedon's Dollhouse. Yum.

1 comment:

  1. Mmmm. Chii följer Dollhouse också. och BSG har ju slutat... men nu kommer lite roliga filmer. Ladda ned Caprica. Tar dig till tiden innan Cylons blev cylons liksom.

    ReplyDelete