21/08/2012

a handful of bali


Medans jag går igenom alla bilder från Bali (Alpha, GoPro och iPhone) så får det bli ett litet smakprov från GoPro urvalet, ni vet, stunder förevigade digitalt. Det är just den här biten jag tycker om. Ibland slås man av en och annan skuldkänsla att man pysslar för mycket med alla gadgets istället för att bara vara där och supa in allt med alla sinnen. För upptagen med att dokumentera så man glömmer bort att uppleva. Men jag är lite skadat på det viset, för om jag inte får det gjort blir jag besviken och får för mig att jag kommer glömma allt för fort. Turisterna sitter där på caféer och restauranger och tar allt wi-fi de kan få. Skulle det ha varit en längre resa kanske man skulle kunnat koppla av och koppla bort. 

TRANSLATION: While I pile through all the photos (Alpha, GoPro and iPhone) here's just a taste of what the GoPro managed to capture from our little holiday.


2 comments:

  1. Beautiful pictures! Would you like to follow each other?x

    ReplyDelete
  2. Visst var Uluwatu fantastiskt fint? Vi var där på kvällen när det var väldigt lite folk och satt på ett ställe och åt middag helt ensamma med solnedgång som kuliss. Mäkta bra. Sen bodde vi ett tag bara ett stenkast bort i Padang Padang och hade moppe så vi kunde susa runt vart vi ville. Men min favorit på vår Indonesienresa, för vi var ju typ överallt, var ändå Lombok och en liten by längst ned på södra delen där. Sjukligt vackert.

    PUSS

    ReplyDelete