22/08/2008

Misha in Wonderland
Filmande i våran supersurrealistiska park. Den är underbar! Små söta broar, dammar, vattenfall... Varje gång jag var där för att filma var det fotografer på plats som fotade barnfamiljer eller par, så det är inte bara jag som tycker den är vacker som miljö. Det finns en ankfamiljer som promenerar runt hela tiden, så sött. Folk tittatde lite lustigt på oss i våra masker, men det var väl bara att förvänta. Mest underligt var det att filma sig själv, ensam, utan assistans av någon annan. Lämna kameran, sätta sig tillrätta och sedan gå tillbaka och kika ifall det blev rätt. Resultatet är väldigt lite rörelser i filmandet utan det blir givetvis mycket mer statiskt, men det får duga. Misha ger sig på auterismen!

2 comments:

  1. Tjusigt.

    Och till den lite lätt läskiga sidan vill jag tillägga att jag också kapat mitt långa hår och det ser ungefär precis exakt ut som din frisyr o.O
    Men vad vet jag... Maybe great minds do think alike...

    ReplyDelete
  2. Thank you so much for your comment!! ;) Your blog is so beautiful! I only wish I could read the text! :( I will come back often for visual inspiration! I hope you visit mine again!

    ReplyDelete