10/08/2008

rapunzel, rapunzel, let down your hair, so i can climb up and get into your underwear1. Jag klippte av mig håret, med saxen i badrummet, och rusade till en frisör dagen därpå för att rädda det som fanns. Här är resultatet: Misha i kort hår.

2. Två masker ska få gästspela i två av mina filmprojekt den här terminen. Jag ska ha den ena, Slaven tvingas på den andra.

3. I lördags fick Slaven ligga i kostym och den röda masken på en filt och sippa vin i parken, medan jag filmade med Sony Z-1 kameran. Det är jätteflumt och magiskt :) Temat är "cinema as magic" och det är experimentalism på hög nivå. Tänk Maya Deren fast med mask.


6 comments:

 1. Min åsikt väger väl inte så tungt, men trots det så tänkte jag delge dig den... ;-) Tycker att det nyfriserade hårsvallet är lika klädsamt som det klassiskt långa. I och för sig ser du lite ... hmm... " busigare " ut, av ngn anledning... ( hittade inget bättre ord ) Men som sagt busigare, är inte fel, inte alls ! Ganska passande, ur ett historiskt perspektiv... ;-)

  ReplyDelete
 2. Lillan, du ser ut som mammut med det där håret !

  ReplyDelete
 3. I love the first and the last photo. The detail on the mask is gorgeous

  ReplyDelete
 4. I really like these pictures. They're wildly fantastical!

  ReplyDelete
 5. I'm not sure I understand it - but this is your new hair style...?! :) Well, I think it is realy nice:) You look cool:)

  ReplyDelete
 6. Frasse passande ur ett historiskt perspektiv huh? Försöker du säga att jag var ett monster som unge? :P Jag saknar hårsvallet faktiskt, det korta berövar mig det uppenbara förföriska första intrycket. Tro mig, det märks tydligt i dricksen. Kort hår= mindre dricks. Galet!

  Chii, det gör jag inte alls! Shit pommesfrites, och jag som sa till frisören att jag var ädd för att det skulle bli permanentat som mammas hår...

  Arielle, thanks! I'm deeply fascinated by my Venetian masks as well.

  richel Bullseye! That was exactly what I was going for, the fantastical part. They're props for a film of mine.

  Alice, ye sthat's right. I had long hair before, I'm still not used to the new haircut. Thank you.

  ReplyDelete