21/12/2009

polite dancing ballerina

Om mindre än en vecka åker jag och dansgruppen iväg till Adelaide på dansfestival. Det vi ska uppträda med är långt ifrån ballett, men jag kände mig lite som en ballerina idag så tåspetsskorna åkte på och det blev lite positioner och övningar på heltäckningsmattan. Jag saknar utmananande och regelbundna dansklasser. Träning med dansgruppen är inte alls detsamma. Min pojkvän tittar konstigt på mig när jag berättade att jag dansade lite tidigare idag. "Vaddå själv?" menade han och skakade på huvudet. Sedan visade jag bilderna som dessa dansposer resulterade i och hans kommentar skiftade från "Men oj det där är ju på en tå!" till "One can almost see your vagina there".
För övrigt så har jag förvandlats till något av en julklappsgalning. I och med att jag inte har familj och fin släkt att köpa presenter till i år så blir det ju istället förbannat många presenter till Slaven istället. Han har tydligen varit väldigt snäll i år...

TRANSLATION: In less than a week the dancegroup is off to Adelaide for PolArt - a dance festival. What we dance is far from ballet but I kind of missed the love/hate pain caused by point-shoes so it kind of resulted in a random ballet session and posing at home. I miss taking regular dance classes, the demanding kind. When I mentioned my private dance session to my boy he raised his eyebrow and said "What, you mean you danced by yourself?" and when I showed him the photos he pretty much reacted "Shit, that is just on one toe" and "One can almost see your vagina". Yes, dear darling boyfriend.

Lyrics from Polite Dance Song by The Bird and the Bee

2 comments:

  1. Vad söt du är lillan ! Nästan en perfekt arabesque på slutet :) Love u loads :)

    ReplyDelete
  2. Tåspets..jag vill..också..ha..
    Det suger att det inte finns tåspetsklasser i Norrpan

    ReplyDelete