24/01/2011

if love is a language i will cut out my tongue, no use for singin the songs already been sung


Jag har försökt att bota min produktivitetsbrist med att ta filmkameran och stativet ut och filma landskap. Men det blir liksom så mycket att kånka till fots. Min axel kommer bli en Quasimodo-muskel! Så efter att ha redigerat och pillat med en stop-motion film (ni får se imorgon!) så kom jag ju på att jag hade reflektor-skärmen med mig och testade den med ljuset som kom in genom fönstret som ljuskälla och så guld-reflektorn. Sådan fucking skillnad. Men nu ska jag med hunden till danslokalen, tjo!

Ringarna är för övrigt något jag grävde fram ur mammas hemliga smycke-förvaring. Den ena är mammas inoficiella förlovningsring som pappa gav henne innan de skaffade riktiga förlovningsringar, den andra är en finfin sak med alla stjärntecken.

TRANSLATION: Especially for you Fil, a translation. I tried to cure my unproductivity by taking the film camera and the tripod for a walk, getting some landscape shots, but the heavy m-fucker is turning my shoulder into something reminiscent of Quasimodo. Being on foot is not really encouraging in the cold. Then I remembered I had the reflector shield so I tried it out by using the daylight through the window as main source. This is how it turned out. Now, off to the dance studio!

1 comment:

  1. Anonymous7:00 pm

    Thanks for the comment! Nice blog I'm so interested to see more :)

    ReplyDelete