06/03/2007

Det där med väder...


Hettan är helt plötsligt inget att skoja om. Det är varmt, på riktigt! Stundvis står man inte ut med att sitta i skuggan utomhus, utan man går in i huset och söker en svalkande trygghet. Det är då man inser att en pool kan vara en lyx värd att betala för. Ett helt gäng kom över och svalkades i poolen igår, som för övrigt var Labour Day. Kan ingen förvarna att lokaltrafiken är helt muppig då? Vi kom ju inte till skolan igår på grund av att vi var tvungna att vänta två timmar på nästa buss... Labour Day. Röd dag.
Idag däremot är det Scriptwriting på G. Vi ska komma på en idé för en mobilfilm, en enda scen som kan filmas från mobilen ska skrivas ut på en sida. Det var ju lättare sagt än gjort, hur kan man hitta en början och ett slut med innebörd inom loppet av en minut? Ska man göra något ska det ju betyda något. Vem är intresserad av något som inte berör?

Oh tell me what is colour when all the world is black and white?

1 comment:

  1. Anonymous8:13 pm

    Inte ska du gnälla på värmen, du får i alla fall vara grymt brun och snygg :-) Här hemma i Växjö är det slaskäckligt så man blir blöt på strumporna fast man har skor på sig = typiskt Sverigeväder

    ReplyDelete