02/05/2012

wake up maggie i think i have something to say


Och så var April borta. Hur otroligt fort svep inte det förbi? Facebook talar om för mig att folk har firat Valborg och allt som hör till, och Valborg är nog en högtid som lätt tillhör de som saknas om man bor på andra sidan. Förvisso så spenderade jag dagar kring Valborg väldigt mycket med hårt arbetande polacker på tivolin när jag var yngre, men man ska ju åka karuseller kring 1a maj! Intågandet av Maj innebär vår på riktigt där borta, fast här är det halsdukar och långbyxor som åker fram. Det laddas med té och kaffe i olika former i skafferiet för att överleva när det blåser och regnar (hello chai, hello toasted nougat).  

Förutom att ingen bryr sig vart jag köpt min tröja, min lilla Sailor-tröja som jag raggat på i bra två månader, så investerade jag i tre par nya knästurmpisar (kan aldrig ha för många) och ett par, håll i er nu, gummi-boots (inte på bild)! Hälften gummi-stövlar, hälften boots. Perfekt för att jobba i bar med ju, så slipper man trampa i liter av smält is och alkohol. Annars är det spännande grejer som förbereds på nya jobbet, såsom att jag ska få eget visit-kort (efter bara en vecka!) och inte ett generiskt ett som det var tänkt från början. Eller pre-produktion av en talk-show och det där med att övertala chefen att det är kritiskt för oss att skaffa senaste After Effects.  

TRANSLATION: How quick did April fly by? I cannot believe that it is May already. One of the best feasts to celebrate back in Sweden is without doubt Walpurgis-night which just passed and that I am a little bitter about missing out on, again. But there's plenty exciting things happening at work, such as me getting a personal business-card rather than a generic one after just one week, pre-production of a talk-show or the challenge to convince the big boss that a newer version of After Effects is crucial.


Forever New Blouse | Orsay Skirt | Forever New Socks | Rubi Shoes Ankle Boots

2 comments:

 1. Anonymous12:57 pm

  Czesc Mala ogladam te twoje zdjecia no i musze powiedziec calkowicie zmienilas swoj styl Ostatnie zdjecie masz bardzo nieladna postawe wyszlo tak jak bys miala dlugie rece i jak bys byla kaleka buzka ladna

  ReplyDelete
 2. Adorable shirt!

  xo Jennifer

  http://seekingstyleblog.wordpress.com

  ReplyDelete