08/05/2007

Love Doctor to the rescue

Nu ska vi ta och sitta ned och ta ett snack om det här en gång för alla.
Vad fan är det för fel på pojkarna i Perth?!

Jag har då aldrig sett commitment-hungrigare individer. Gå ut i Sverige och säg till killen att du inte är intresserad av något seriöst förhållande men träffar honom gärna igen för andra förmåner - ja då jävlar tror ju killen han har vunnit jackpot! Men här, ja här är det något sjuk fetish där hålla i handen, månskenspromenader, solnedgångar och pussar på pannan är a och o. Puss på pannan kan min farsa ge mig for fuck sake! (Obs! Resultaten av att faktiskt dra den här liknelsen kan sluta med att ynglingen ifråga fortsätter göra det bara för att jävlas. Min panna har nog aldrig befläckats med så många läppar sedan Emma och jag diskuterade detta högt på en fest. Morr.) Vill du pussa på mig får du gärna sikta på mina läppar, comprendo?

För ärligt talat, låt oss rannsaka oss själva. Hur många tänkbara långvariga förhållanden har funkat med snubben du träfffar ute på krogen? Jag menar inte att det är omöjligt. Men jag har då ännu inte blivit swept off my feet av någon som jag lärt känna svettandes på dansgolvet, stundvis flåsandes för att hämta andan vid baren, under hysteriskt blinkande neonljus och UV-lampor. "Jag vill föda dina barn och vakna upp med ditt dregel i min nacke resten av mitt liv!" är sällan hur tankeverksamheten ser ut i mitt huvud just då. Attraktion och kemi, sure, det kan finnas där. Men varför komplicera det vackra med en förlängning?! Det slutar aldrig lyckligt. Blir jag betuttad i någon så är det för att jag umgås med människan dagtid och ser dennes många andra sidor.

Så jag skakar på huvudet och sympatiserar med Emma som både blivit friad till, erbjuden att flytta in med en snubbe (efter bekantskap i två veckor) och dessutom fått en annan att överge sina backpackerkompisar för att slå sig ned här, så han kan fortsätta träffa henne. Har männen här någon biologisk klocka tickandes eller vaddå?! De gråter i telefon också när man talar om den hårda sanningen för dem. Aj aj....

3 comments:

 1. Christopher4:04 pm

  Ja du, gudinnedyrkan i en av dess mer fanatiska former... "sitter och småler"
  Du är för söt... ;)

  ReplyDelete
 2. Jag som trodde att du åkte till australien och inte till mars :|

  ReplyDelete
 3. Furjo9:50 am

  hahahahahaha victory för Furjo!

  ReplyDelete