18/06/2006

One Day In Egos Life


Det kan inte vara lätt när man är en förkrympt dvärg i en stor stad som Stockholm. Denna dvärg är min systers husdjur. Han brukar slava och sköta folks hygien, för han vet inte mycket bättre. Eller så använder han Ahlgrens bilar för att se ut som en bäver. Som ni märker är det inte något upplyst liv den här individen lever. Dvärgen uppfyller också syftet att grilla marshmellows.

Så för att göra något långt till något kort så kom vi fram hela och intakta till Stockholm igår. Efter en tågresa där jag var steget ifrån att resa mig upp och försöka dirigera tågvagnen till att sjunga en födelsedagsvisa för födelsedagsbarnet, en sushi upplevelse i Högdalen, så åkte vi till deras söta lägenhet och slank i something more comfortable och sippade förfriskningar utomhus med diverse påverkningar beroende på toleransgränsen. Soul Calibur spelades långt efter att mörkret infallit och vad folk än säger så kickar jag ass, med somliga karaktärer. My thumb is traumatized.

Inte bara tummen, dessvärre är jag mer upplyst om somligas sexliv än jag borde för att inte få men för resten av livet. Min systers kloka ord kom till ytan när hon var proppmätt och skulle upplysa oss om att hon krympt sin magsäck, därför kunde hon inte äta så mycket. Istället säger hon:

- Jag har krympt min matsäck.

Oh really?




1 comment:

  1. Jag resizade några pics eftersom dom var lite stora... Haha den där bilden på mig med bilar i munnen var för hemsk lol. Tack så mycket för att ni kom. Det var jättekul att ha er här. :)

    ReplyDelete