16/06/2006

Shallow Me



Uppmärksamhetshora eller inte, klart jag måste posta mina nya kläder på bloggen. Det är lustigt vilka i-landproblem man har. Men det är här man lever utlopp för sin ytlighet. Mitt ego bara växer.

Outfit nr 1
Det som saknades på bilden i mitt tidigare inlägg var ett par vita byxor från Ping, de är jättefina med massa fjärilar broderade, även på bakfickorna. And I'm a Mariposa crazy person. Lite i det värsta laget. Den långärmade mörkgröna tröjan är hur skön som helst och den har sådär lååånga ärmar, precis en sådan man vill ha. Själva knapparna är grymt stora och coola!

Outfit nr 2
Ignorera faktumet att jag inte har nån bh utan bara ett svart träningslinne, ok? Det är en fin vit kortärmad med lite puffkänsla på ärmarna och med polokrage med knappar där bak och liten öppning vid ryggen, från Orsay - en av Mishas favorite stores in P-land. Först satte jag på mig den bakochfram, men den var snygg så med!



Outfit nr 3
Ett ribbat vitt linne med vitt stycke broderat tyg vid urringningen från Red Rose. Har en känsla av att det kommer bli flitigt använt. Knapparna på kjolen ger lite sailor-känsla och snyggaste detaljen är pärlbältet med knytband. Går att använda som ett halsband.

Outfit nr 4
Kjolen i fråga har ett lager tyl och spets under och broderingarna har riktiga snäckskal och riktiga "månads"-stenar. Den har en sandgul/beige färg och känns jättesomrig! Det söta krämfärgade linnet är från Lady Charme (också en favoritaffär), med sidenband, spets och volanger. Utan tvekan den sötaste outfiten.




Outfit nr 5
Tveksam var jag mot den här gröna tröjan när jag såg den. Det var massa guldfärgat metallic splatter randomly över den, men oavsett om det går bort i tvätten eller ej så är det broderingsbitarna som fick mig att ändra inställning. Det kommer bli ett av de mer sparsamt använda plaggen, men den satt bra och det såg fräsht ut med grönt och vitt.

Outfit nr 6
A dress! Mamma vet hur galen jag är i polka dots så det var stortsett hennes förklaring till varför hon köpte den här. Den har tre olika tygmaterial, och ett flätat snörbälte som ger den safari-feeling. Tycker speciellt om överdelen där ärmarna åker ned från axlarna och hänger nonchalant ned. En brun flätad stråväska fick man med en utav tidningarna och den skulle utgöra en snygg kombination till stranden, eller till och med en slapp dag på stan.

8 comments:

  1. Anonymous12:20 pm

    Wow! Vilka underbara outfits =)!

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:33 pm

    dom var verkligen grymt snygga! :)

    ReplyDelete
  3. Tack tack. Mammsens förtjänst. Hon är världsbäst :D

    ReplyDelete
  4. Anonymous12:55 pm

    du klär sig skitsnyggt!

    ReplyDelete
  5. Anonymous6:37 pm

    hsomrigt!

    ReplyDelete
  6. Ah vad mycket snygga klader! Polen ar klart underskattat som shopping-destination!

    ReplyDelete
  7. Anonymous1:10 am

    Oh, helt underbara!

    ReplyDelete
  8. Anonymous9:52 am

    "uppmärksamhetshora", vilket fantastiskt ord. Kläderna är skitsnygga!

    ReplyDelete