21/08/2006

Nu med vassa klor


Att unna sig själv något gott...

Det skulle kunna vara en god kopp med rykande hett , det skulle kunna vara en hungrig dos sex, det skulle kunna vara den där klänningen dina inre fantasier dyrkat sedan första ögonkastet, eller så skulle det kunna vara några timmars ompyssling på Klippoteket. Inte nödvändigtvis den ordningen det prioriteras i. Visste ni att Klippoteket har ljuvliga massagestolar? Minst en gång under sin livstid bör man ha suttit i dem. Både Simon, fotografen, och jag fick bli bortskämda med en session.

Lois Lane edition av Misha the reporter ställde, ganska lättövertalat, upp på glasfibernaglar till skönhets-reportagen som skall skrivas till UngNT. Nu gäller det att ta sig tid att skriva artikeln också. Att ha en fotograf till hands bara en telefonsignal bort, kändes lite lyxigt. Hans något proffsigare bilder lär ju dnarare dyka upp på hemsidan, så här får ni nöja er med mina amatörmässiga klick med kameran. Mindre lyxigt kändes det att ta ett X2000 till Norrköping bara för att gå på en nagelbehandling. Cozy är det hursomhelst att sitta hemma vid pappsens dator.

Notera de vässade klorna med lite bling-bling, att de vilar på Berghs pärmen vi fick första dagen idag. Hur är det möjligt att hamna i en klass som enbart utgörs av invånare som kategoriseras till folkslaget "det vackra folket"?






No comments:

Post a Comment