02/08/2006

Play the Stylist Challenge #1

Utmaninge där man fick visa sina färdigheter som stylist och göra ett collage med utgångspunkt på ett par skor visade sig vara bra mycket populärare än jag förväntat mig. Det var mycket intressant att se hur olika stilar folk har och hur olika man kan tänka, samt motsatsen dvs att man tänker lika. Alla bidrag var jättefina och trots att jag skulle vilja lägga ut dem alla, så känns det som om det skulle ta tokigt mycket plats och jag lyckades dra en gräns på sju collage. Alla bidrag kan du själv se här. Vad tycker du själv?


Lolitas bidrag är en av mina favoriter, verkligen något jag själv skulle kunna tänka mig att dra på mig. Skorna är ett svårmatchat faktum ( desto större utmaning I think!) och med vitt och blåa detaljer blev det jättesnyggt! Nu har hon ju dessutom hittat ett billigare alternativ till Phillip Lim blusen...
Bidraget från Kerstin är en kombination av klassiskt och så modig utstickning med skorna till just den outfiten. Själv kanske jag inte skulle komma undan med det, men jag skulle utan tvekan kasta en (längtansfull) blick på de som skulle göra det. Kaxigt och elegant.


Ett av de snyggaste collagen enligt mig kom från dimple. Vitt, blått och skorna har jag redan konstaterat funkar bra, samt ett mönstrat plagg med en bright färg. I vanliga fall är jag lite anti-rosa, men här är jag helt övertygad om att det funkar. Väldigt somrigt!

Elenores bidrag är också sådär ljuvligt somrigt som man kommer undan med på sommaren. Shortsen är syndigt läckra, även de rosa och med stort mönster!


Angfiels debut i collage gillade jag också, sådär disco-inspirerat och lite 80-tal över det. Turkost är snyggt i helhet med avbrytande svarta detaljer. Ser framför mig hur det här funkar som en cool party-outfit!

Sanna från Shopping for life bidrog också med sin outfit och den fastna jag för. Diskret med svart ( och sexigt! Jag tycker alltid svart är hot) med en kuvertväska från LB och snyggt halsband. Grr.


Den här looken var inte alls beräknad från min sida. Originell med färgerna, kombinationen och precis som Ally kallar den, lyxig! Gillar de guldiga detaljerna. In love med halsbandet...

4 comments:

 1. Åh, hihi ... jag kom med. Hurra!!!

  ReplyDelete
 2. vilka snygga outfits. och framförallt snygga kollage! :)

  ReplyDelete
 3. Vad kul att du la upp alla, har kollat igenom och det var ju jättefina allihop! Kul utmaning :)

  ReplyDelete
 4. Så roligt att du gillade mitt kollage. Jag hade roligt när jag gjorde det med. Hur hade du matchat skorna?

  ReplyDelete