22/05/2006

She was bored

En videoblogg aka vlog har sedan jag upptäckte existensen av detta underhållande uttryckningssätt lockat mer än jag kan beskriva. Kanske kommer jag en dag inviga mitt nästa steg i blogosfären med just en vlog från moi, yours truly, men tills den dagen (den sorgen) så utsätter jag de som villiga äro för andras videofynd. De är sevärda hela bunten och uppfyller syftet att underhålla. Le för tusan, skratta, det får folk att undra ifall du är galen.

Hyperaktiga Lasse
Bara håret är en prestation i sig men detta är ytterliga beviset på att folk faktiskt tar till alla möjliga sysselsättningar när de blir rastlösa och har för mycket tid att ödsla bort. Jag utmanar alla att försöka er på en egen version av Lasses hypa sound. Bring it!

Real Life Frogger
Blink. Blink. "Såg jag verkligen det där?" Jag klickar för att upprepa videon. En gång till, och igen, igen, igen. Galna bilförare. Första tanken som slår mig är att det säkert var en kvinna bakom ratten, bara för att det är ett så typiskt polskt uttryck. Fast å andra sidan, har en tjej stake nog för att gasa sådär?

Supercalifragilisticexpialidocious

Skulle jag va' kille, skulle jag nog fria till henne. Brooker tar på sig hatten som får Mary Poppins att framstå som ja, en hälsosam kvinna, något som den här tjejen inte är... Inte om man ska gå efter första intrycket man får av den här videon. Watch it.

Korean Madness

Koreanska skolflickor. Bara det borde egentligen räcka för att det ska vattnas i munnen på er. Men nej, ärligt, de här är beyond your imagination till vad koreaner är kapabla till. Inget äckligt. Inget vidrigt. Bara dansmoves som syrran och jag till och med körde på Cromwell en gång ( ja, det är sant) och en sång som blir någorlunda bra efter att man sett videon sisådär fjorton gånger. För du kommer se den flera gånger om. Försök inte att räkna dig till hur många uttryck de kan göra med ansiktet. Bara skratta. Låt mig presentera Koreas stolthet ( och näsborrar).

1 comment:

  1. Anonymous5:50 pm

    1.Lasse
    Väldigt roligt,sjukt välgjord,dock lite oroväckande att någon kan ha så mycket tid tillövers och om han inte hade några vänner före detta så.ja så lär hans situation inte förbättras eller?.
    2.Samma här,blink blink, efter andra gången så var det mer som "Coolt" och "Dude where's the car?"
    3. Mary Poppins är dock högt oroväckande,hon gör dessutom en min som påminner mig om min flickvän...host...kul,men seek help om hon inte skämtade.
    4.You can bet your ass att man kommer att träna på dom där dansstegen.

    och P.S VILL DU VERKLIGEN tillhöra denna skara? (sanningen är att enda skillnaden mellan er är att don faktiskt har använt sin webcam för att dokumentera detta.)

    ReplyDelete