17/02/2006

How To Make Clothes Like A Porn Star

När jag ändå har ett lite halv-vampigt och smygporrigt tema kan jag väl passa på att skriva lite om en av porrindustrins mest uppmärksammade kvinna - Jenna Jameson.


Jag var tydligen inte ensam om att uppmärksamma Jenna Jamesons flitiga närvaro under Olympus Fashion Week, eller hennes deltagande backstage på Heatherettes färgstarka kollektion, som jag personligen är helt betagen och upp över öronen förälskad i. Här på bild med Janice Dickinson och Richie Rich. Jag kan lätt se mig ha något av det där på mig, kanske inte allt samtidigt... Sometimes I like to look like a birthday cake.


Nymetro.com påstår nu att Jenna har varit och gjort research på bland annat BadgleyMischka, BCBG, Marc Jacobs, Luca Luca och Heatherette. Varför? Jo för hon ska lansera en egen fashion line, som ska mjukstarta med jeans och förväntas komma inom ett år. Porrprincessan säger att hon vill ha en lite "edgy" stil och vill erbjuda kläder som folk kan bära och ha på sig, något för varje tjej.
Det ska bli underhållande att se detta utvecklas. Jenna har minsann sin egen säregna stil, och ibland så lyckas hon riktigt bra med klädseln. Publicitet behöver hon ju inte oroa sig över i alla fall.

No comments:

Post a Comment