05/02/2006

Pretty in Pink?


Ush. Jag har länge gnällt om min traumatiserande barndom då min mor tvingade mig att inreda mitt rum i rosa, bara för att hon trodde att det skulle få mig att bli mer oskyldig. Det funkade inte så bra. Sedan att hon var diplomatisk och lät mig välja ut vilken av alla rosa influerade tapeter jag skulle ha, ingav mig känslan av att jag bestämde liiitegranna över saken. Resultatet har blivit att jag får kväljningar om det blir för mycket sockervaddsrosaktigheter runtomkring mig. I´m really trying hard to resist, men Tocca lyckas visst få mig att acceptera faktumet att rosa kan vara ja, snyggt, eller sött, även på mig. Med rätt skor, och rätt kofta, rätt väska. Jag kanske ska ha liten dos rosa i min vårgarderob?
Gasp! Länkade jag nyss till en rosa väska? Jag skyller på att Alla Hjärtans Dag närmar sig va, det måste vara därför... Vilken tur att jag inte insåg det här 2004, för nu har jag ju vett nog att inte tråna efter kollektioner från förr. Bara lite.

Vi vet ju alla att lila är det nya rosa (det här fick mig att dra på mungiporna dock). Så jag kanske ska göra slut med min spontana attraktion innan det går för långt. Men, det är ju rosa på den här boleron också! Här sitter jag och smygkombinerar rosa och brunt i tankarna, hur fult det än känns på tungan. Oh well.

No comments:

Post a Comment